Δεκαεννέα μήνες μετά τον θάνατο του ιδρυτή της ιστορικής Χαλυβουργικής Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, έφυγε από τη ζωή και η αγαπημένη του σύζυγος Γέλη Παπαγιαννοπούλου – Αγγελοπούλου.

agelopoulos 1
Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος και Γέλη Παπαγιαννοπούλου-Αγγελοπούλου

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο «Σωτηρία», όπου είχε μπει με κορονοϊό, τον οποίο και κατάφερε να ξεπεράσει, αλλά τελικά έχασε τη μάχη από άλλα υποκείμενα νοσήματα. Η Γέλη Παπαγιαννοπούλου – Αγγελόπουλου είχε καταγωγή από την Πάτρα και ήταν γόνος μίας από τις ισχυρότερες οικονομικά οικογένειες στην Ελλάδα.

Ο γάμος της με τον επιχειρηματία ήταν ο δεύτερος και για τους δύο. Από τον πρώτο της γάμο έχει αποκτήσει μία κόρη. Το ζευγάρι επισημοποίησε τη σχέση του στις 9 Ιουνίου 2002 στο Λιμποβίσι Αρκαδίας. Στο πρώτο σπίτι των Κολοκοτρωναίων, το οποίο είχε ανοικοδομήσει ο πατέρας του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου, Παναγιώτης, τελέστηκε το μυστήριο χοροστατούντος του μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Αλεξάνδρου και με την παρουσία πολλών διάσημων και μη καλεσμένων.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος είπε για τη Γέλη Παπαγιαννοπούλου την ημέρα του γάμου τους: «Ευχαριστώ τη Γέλη που με κάνει να πιστεύω ότι δεν έχω τίποτα». Με τη Γ. Παπαγιαννοπούλου να απαντά: «Ευχαριστώ εγώ εσένα γι’ αυτή τη χαρά και όλους εσάς που ήρθατε από τόσο μακριά για να είστε μαζί μας».

Η ίδια σε συνέντευξή της είχε ακόμη αποκαλύψει για τη σχέση τους: «Με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο ζούμε ιδιαίτερα απλά στο σπίτι μας. Δεν αισθάνομαι ότι κάνουμε κάτι πομπώδες, όπως ζουν όλοι, έτσι ζούμε κι εμείς. Αυτό που μου κάνει εντύπωση με τον Κωνσταντίνο είναι ότι όπου βρεθούμε έρχονται αυθόρμητα άνθρωποι και του μιλάνε γι’ αυτό που αντιπροσωπεύει ο ίδιος, για τον εαυτό του, και το αξιοπρόσεκτο είναι ότι τους θυμάται όλους. Διαθέτει τρομερή μνήμη, χιούμορ, μπαίνει κατευθείαν στο θέμα χωρίς περιττά λόγια, είναι ακριβής, ολιγόλογος και καλός, παρότι δείχνει λίγο βλοσυρός».

agelopoulos 2

Υπήρξε ιδρύτρια της «Επιστροφής», μιας οργάνωσης που είχε ως αντικείμενο την απεξάρτηση τοξικομανών, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση των ίδιων και των οικογενειών τους. Σε αυτή την πρωτοβουλία την είχε στηρίξει ιδιαίτερα ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος με την ίδια να έχει δηλώσει πως «ο Κωνσταντίνος μάς στηρίζει σταθερά. Ηταν αυτός ουσιαστικά που με έσπρωξε στη δημιουργία της “Επιστροφής”. Δίχως αυτόν δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr