Η γυναίκα που κατηγορεί τον Μπομπ Ντίλαν ότι την κακοποίησε σεξουαλικά στη Νέα Υόρκη, σε πολλές περιστάσεις, όταν ήταν 12 ετών, διεύρυνε τη χρονική περίοδο κατά την οποία φέρεται ότι έλαβε χώρα η κακοποίησή της από τον τραγουδιστή, έπειτα από δημοσιεύματα που τον θέλουν να έλειπε σε περιοδεία κατά το διάστημα που αναφερόταν στις καταγγελίες της.

Η 68χρονη σήμερα γυναίκα, η οποία κατέθεσε την αγωγή της ανώνυμα τον Αύγουστο, ισχυρίζεται ότι ο Ντίλαν την προσέγγισε, της έδωσε αλκοόλ και ναρκωτικά και την κακοποίησε σεξουαλικά πολλές φορές στη σουίτα του στο «Chelsea Hotel», σε διάστημα έξι εβδομάδων, τον Απρίλιο και τον Μάιο του 1965.

Αμέσως μετά έγινε γνωστό ότι ο 80χρονος μουσικός έλειπε σε περιοδεία το μεγαλύτερο μέρος του Απριλίου και του Μαΐου εκείνης της χρονιάς. Παρ’ όλα αυτά, ο δικηγόρος της 68χρονης, Ντάνιελ Αϊσακς, επέμεινε, τότε, ότι οι ισχυρισμοί της πελάτισσάς του είχαν βάση και πως υπήρχε χρόνος ανάμεσα στις συναυλίες του για να λάβει χώρα η κακοποίησή της.

Την περασμένη εβδομάδα, όμως, ο Αϊσακς τροποποίησε την αγωγή της 68χρονης, αναφέροντας ότι η σεξουαλική της κακοποίηση συνέβη σε διάστημα πολλών μηνών -αντί έξι εβδομάδων μεταξύ Απριλίου και Μαΐου-,την άνοιξη του 1965.

Εκπρόσωπος του Μπομπ Ντίλαν σχολίασε ότι η τροποποιημένη καταγγελία συνεχίζει να ανακυκλώνει ψευδείς ισχυρισμούς.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr