Η Νικολέτα Βλαβιάνου σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε τις δυσκολίες που περνάει εκείνη και ο κλάδος της μετά τον κορονοϊό.

3430 MARIA ANDROYTSOY SPIROS MPIMPILAS NIKOLETA VLAVIANOY 15122021

«Ήμουν στην μεγαλειώδη παράσταση “Κι από Σμύρνη Σαλονίκη” αλλά μας διέκοψε το κύμα της πανδημίας, μας διέκοψε νωρίτερα η παραγωγή. Μετά την διακοπή της παράστασης παίρνουμε επίδομα 225 ευρώ, θα μου πεις τι θα τα κάνεις αυτά;

nikoleta_vlavianou Θα πληρώσουμε το ρεύμα. Θα ήθελα μια σχέση στη ζωή μου αλλά όπως την θέλω εγώ, θα πρέπει να είναι πολύ ανεκτικό το έτερον μου ήμισυ. Ο πρώην σύζυγός μου ήθελε να πάμε να ζήσουμε στο εξωτερικό, στη χώρα του, αλλά δεν θα μπορούσε να δουλέψω εκεί.

4888 PERIKLIS ALMPANIS PAVLOS XAIKALIS NIKOLETA VLAVIANOY 1312017

Καμία γυναίκα δεν πρέπει να έχει τύψεις για το μεγάλωμα των παιδιών, εξυπηρετούμε πολλούς ρόλους και είμαστε ήρωες! Είναι τραγικό να ακούς την κρεβατομουρμούρα και να σε παίρνει και τηλέφωνο, έχω σπάσει 2 τηλέφωνα», δήλωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Όσο για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο είπε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός και κατακτητικός. Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν διώκεται για κάτι, μην καταντήσει και κυνήγι μαγισσών».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr