Αναδρομή στη ζωή της και το πώς από γραμματέας στο Γιοχάνεσμπουργκ αποφάσισε να γίνει ηθοποιός και να υπηρετήσει την τέχνη του θεάτρου, μίλησε μεταξύ άλλων η Νικολέττα Βλαβιανού που βρέθηκε καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show».

Όπως τόνισε είναι δύσκολο το επάγγελμα του ηθοποιού και αβέβαιο γι΄αυτό και δεν θα ήθελε να το ακολουθήσει η κόρη της στο μέλλον. Η ίδια δε δήλωσε πως ουκ ολίγες φορές οι ηθοποιοί έχουν χάσει χρήματα από δουλειές που δεν πληρώθηκαν ποτέ.

Παντρεύτηκε αρκετά μικρή, ως συνέχεια ενός θυελλώδους, κεραυνοβόλου έρωτα. Παρ΄όλα αυτά, τα σύννεφα στη σχέση τους ήρθαν γρήγορα κι έτσι χώρισαν μόλις μετά από λίγο καιρό επειδή ήταν ζηλιάρης.

Σχετικά με τις καταγγελίες στον χώρο μίλησε για τις υποθέσεις που έφτασαν στο Σωματείο ενώ τόνισε πως καλό είναι να μην γίνει το #MeToo αφορμή και για υπερβολές καθώς θα χαθεί το νόημα.

«Στο πειθαρχικό συμβούλιο πρέπει να πηγαίνουν οι σοβαρές περιπτώσεις, δεν μπορεί να πηγαίνει ο καθένας για πράγματα στη σφαίρα του κουτσομπολιού και μειώνουν τη δύναμη των σοβαρών υποθέσεων», τόνισε.

Πηγή: patrastimes.gr