Ο Νίκος Γαλανός καλεσμένος της εκπομπής «Προσωπικά» αναφέρθηκε στα χρήματα που έβγαλε, για τον εθισμό του στον τζόγο και το «φλερτ» με τον βουδισμό.

galanos37924

«Ήμουν σπάταλος. Δεν ήμουν ούτε υπέρ της αποταμίευσης ούτε του να τοποθετήσω τα χρήματα. Τα ξόδευα όλα. Ήθελα να περνάω καλά. Δεν έχω μετανιώσει. Δεν με ενδιέφερε ποτέ να πάρω σπίτι. Τα πρώτα χρήματα που πήρα αγόρασα αυτοκίνητο. Μου άρεσαν τα αυτοκίνητα».

galanos38000

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον τζόγο και στον βουδισμό. «Συνειδητοποίησα ότι πρώτον ήμουν ηλίθιος που ξόδευα έτσι τα λεφτά μου. Το δεύτερο είναι ότι χρωστούσα λεφτά και θα έπρεπε να πουλήσω το αυτοκίνητό μου για να τα δώσω. Και μία φορά, στην απογευματινή παράσταση, ξαφνικά με πήρε ο ύπνος και παραλίγο να πέσω κάτω έτσι όπως ήμουν όρθιος. Και είπα, “σοβαρέψου τώρα, δεν μπορεί να συνεχίσεις έτσι” και το έκοψα.

galanos nikos 1

Παράλληλα, εκτός από το θέατρο και τον κινηματογράφο, μου άρεσαν αναζητήσεις πιο πνευματικές. Πιστεύω ότι δεν είμαστε μόνο σάρκα. Είμαστε και κάτι άλλο. Πέρασα από πάρα πολλά.

photo8 1815470f76197a317373e941cce25cb9 LΊσως αυτό με βοήθησε να συνειδητοποιήσω τα του εαυτού μου και να κρατάω ισορροπίες. 55 χρόνια που είμαι στον χώρο με κρατάνε υγιή στην καρδιά και στο μυαλό. Όταν είναι να γίνει κάτι θα γίνει όχι απαραίτητα όταν το θέλεις εσύ».

«Βρήκες ανθρώπους να μοιραστείς τα όνειρά σου ή τα όνειρά σου ήταν μια προσωπική υπόθεση;», τον ρώτησε η Έλενα Κατρίτση με εκείνον να απαντάει: «Ήμουν μισιακός και στα δύο, δεν τα ολοκλήρωνα, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, δεν τα έδινα όλα. Ήταν μια συντήρηση εσωτερική, απότοκη ίσως των παιδικών χρόνων, που δεν με άφηνε να το εκδηλώσω.

Εκεί έχω μετανιώσει. Όταν ζεις με ανθρώπους είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει στη φύση μας να μπορείς να πεις “ναι, σ’ αγαπώ”. Και γιατί εσύ γεμίζεις και το εκδηλώνεις αλλά και γιατί ο άλλος περνάει μέσα του και να γεμίζει εκείνη τη στιγμή. Είναι ό,τι καλύτερο έχουμε οι άνθρωποι».

Πηγή: espressonews.gr