Ισχυρό σοκ υπέστη τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου ο Νίκος Οικονομόπουλος, όταν επιστρέφοντας στην πολυτελή μεζονέτα του στη Βούλα συνειδητοποίησε ότι είχε πέσει θύμα διάρρηξης!

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε o γνωστός τραγουδιστής στις αστυνομικές Αρχές, οι «ποντικοί», οι οποίοι εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός ότι εκείνος εργαζόταν στο νυχτερινό κέντρο Fantasia διασκεδάζοντας τον κόσμο με τις επιτυχίες του, έκαναν φύλλο και φτερό όλους τους χώρους του σπιτιού πριν τραπούν σε φυγή με τα κλοπιμαία.

Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες οι διαρρήκτες κατάφεραν να τρυπώσουν στο πολυτελές ακίνητο του δημοφιλούς καλλιτέχνη παραμένουν συγκεχυμένες, όπως και το τι ακριβώς άρπαξαν οι κλέφτες. Ωστόσο, πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι οι διαρρήκτες αφαίρεσαν χρήματα, ρολόγια και κοσμήματα, η αξία των οποίων δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστή.

Αφού συνήλθε από την πρώτη έκπληξη ο τραγουδιστής ενημέρωσε την Αστυνομία, με συνέπεια να υπάρξει μεγάλη κινητοποίηση. Άμεσα στο σημείο έφτασε κλιμάκιο της Σήμανσης, το οποίο ερεύνησε εξονυχιστικά όλους τους χώρους του σπιτιού συλλέγοντας αποτυπώματα, σε μία προσπάθεια να εντοπιστούν τα ίχνη των δραστών και να συλληφθούν.

Παράλληλα, ο Νίκος Οικονομόπουλος εναποθέτει όλες τις ελπίδες του για να βρεθούν οι θρασύτατοι διαρρήκτες στις κεντρικές υπηρεσίες της Ασφάλειας Αττικής, που διεξάγουν έρευνες κάτω από άκρα μυστικότητα. Όπως έγινε γνωστό, οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας αναμένεται να αναζητήσουν τους δράστες ανάμεσα σε σεσημασμένους… επαγγελματίες διαρρήκτες, οι οποίοι χτυπούν πολυτελή σπίτια στα νότια προάστια της Αθήνας.

Μόλις μερικές ημέρες πριν δύο ανήλικοι διαρρήκτες, γύρω στα 17, είχαν επιχειρήσει να μπουν στο σπίτι του πρωταθλητή του kickboxing Μιχάλη Ζαμπίδη, το οποίο βρίσκεται σε μικρή απόσταση από τη βίλα του Νίκου Οικονομόπουλου. Ωστόσο, ο «Iron Mike» τούς έκανε τσακωτούς προτού προλάβουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, με συνέπεια εκείνοι να το βάλουν στα πόδια. Μάλιστα, η φίλη του Μιχάλη Ζαμπίδη κατέγραψε σε βίντεο το περιστατικό, με συνέπεια να συλληφθεί ο ένας από τους δράστες και να ταυτοποιηθεί ο συνεργός του.

Πηγή: espressonews.gr