Για τον γιο του, τις γάτες του, τις σειρές της ΕΡΤ που παίζει και τις μαγειρικές του ικανότητες μίλησε ο ηθοποιός Νίκος Ορφανός στην εκπομπή «φλΕΡΤ» ενώ δεν παρέλειψε να στείλει και το δικό του αιχμηρό μήνυμα για το ελληνικό #metoo.

«Ο γιος μου δεν ξέρει ακόμα τι σημαίνει διάσημος. Πάει όμως στη φίλη του, το γειτονάκι και της λέει “Μαριάννα, ο μπαμπάς μου είναι διάσημος”. Αυτή τη στιγμή ο γιος μου είναι λίγο σαν τον Θανασάκη του Αρκά» είπε με χιούμορ για τον γιο του για τον οποίο αποκάλυψε ότι μαζί του παρακολουθεί ντοκιμαντέρ για τον Καποδίστρια. «Εμπνέονται από το δικό σου ενδιαφέρον» είπε.

«Είμαι έτοιμος για τα πάντα. Μου αρέσει να είμαι μέρος ενός ωραίου περιβάλλοντος είτε ένας θίασος είτε ένα χωράφι. Καλά περνάω αλλά αν δω ότι αισθάνομαι δυστυχισμένος ή βρεθώ σε καταστάσεις που με προσβάλλουν, γεια σας. Καταλάβαμε επιτέλους πόσο σημαντικό είναι οι συνθήκες που γεννούν την τέχνη να είναι υψηλού επιπέδου και υγιείς. Αρκετά με όλες αυτές τις φοβερά διεστραμμένες μεγαλοφυΐες οι οποίες μας περάσανε από του λιναριού τα πάθη. Μακριά» είπε αναφερόμενος και στις τρέχουσες αποκαλύψεις για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις.

Πηγή: patrastimes.gr