Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη Ναταλία Γερμανού βρέθηκε ο Νίκος Ψαρράς. Ο αγαπημένος ηθοποιός, μίλησε μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες για σεξουαλική, λεκτική και ψυχολογική βία που έχουν ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Σε αυτή την μεγάλη παύση που έχουμε στο θέατρο, διαβάζω σχόλια του τύπου ότι έτσι είναι το Ελληνικό θέατρο. Όχι δεν είναι ο θεατρικός κόσμος έχει ανθρώπους διαβασμένους, ασκημένους για την τέχνη τους, δίκαιους. Υπάρχουν και εξαιρέσεις που τις ακούμε κάθε ημέρα και από μία. Μου δίνετε το βήμα για να μιλήσω για όλα αυτά που συμβαίνουν… Θα πρέπει η βία ότι μορφή και αν έχει, λεκτική σωματική σεξουαλική να πάψει, θα πρέπει όλοι να αισθανόμαστε ασφαλείς για να αποδίδουμε στην δουλειά μας. Δεν αξίζει αυτό σε κανέναν μας και πολύ περισσότερο στα παιδιά που μεγαλώνουμε τους χρωστάμε ένα καλύτερο αύριο», είπε ο Νίκος Ψαρράς.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Εγώ είμαι εμπλεκόμενος σε πολλά πράγματα, στην πρώτη καταγγελία που έγινε από την Ζέτα Δούκα ήμουν αυτόπτης μάρτυρας… Αν γίνει δίκη θα πω την αλήθεια για όλη την χρονιά για αυτά που έχουν γίνει… Εγώ ήμουν παρών και στην στιγμή με το περιστατικό που περιέγραψε η Ζέτα Δούκα, αντέδρασε όπως έπρεπε… από εκεί και πέρα ήταν μια δύσκολη χρονιά εκείνη που διανύαμε τότε. Είχε εκείνη την χρονιά σκοτωθεί ένα παιδί, εμείς παίζαμε στο κέντρο της Αθήνας… ήταν μία κατάσταση πολύ περίεργη»

Πηγή: espressonews.gr