Ο χαμός της Κατερίνας Γώγου ήταν κάτι που σημάδεψε το γνωστό πρωταγωνιστή και καλεσμένος της εκπομπής «Αυτός και ο άλλος» αναφέρθηκε στον θάνατό της.

«Η Κατερίνα ήταν σαν μεγάλη μου αδελφή. Μερικούς ανθρώπους, πιο νέους από αυτήν, μας συμπαθούσε κι έκανε ότι μπορούσε για να μας βοηθάει. Με επηρέασε πάρα πολύ ο τρόπος που πέθανε. Αισθάνθηκα ότι πέθανε μόνη, μακριά από όλους μας.

gogou kafetzopoulos

Είχε κόψει η ίδια, αλλά κόψαμε κι εμείς με τον τρόπο μας, δεν βρήκαμε έναν τρόπο να επικοινωνούμε οι κοντινοί της άνθρωποι. Όχι όλοι, εγώ δεν βρήκα, πιθανόν κάποιοι άλλοι να βρήκαν. Νιώθω ενοχές, πιθανόν να υπήρχε κάτι που θα μπορούσα να κάνω. Ήξερα ότι η Κατερίνα περνάει πολύ άσχημα, μια μαύρη περίοδο,  και είπα “τι να κάνουμε, έτσι είναι ζωή”, φέρθηκα λίγο χίπικα», δήλωσε ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

gogou kafetzopoulos

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του το 2018 είχε πει στο περιοδικό «Down Town»: «Η Κατερίνα ήταν η μεγαλύτερη τότε στην παρέα και νέα μητέρα. Στην παρέα ήμασταν γύρω στα 17 και εκείνη 22 και παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Παύλο Τάσσιο. Ζούσαμε με έναν εντελώς αναρχικό τρόπο σκέψης. Με την Κατερίνα συναντηθήκαμε σε μια παράσταση που δουλέψαμε μαζί, στον θίασο της Λαμπέτη, και δέσαμε. Μου έδειχνε φοβερή εμπιστοσύνη και αγάπη, νομίζω ότι εκείνη έπεισε τον Τάσσιο να με πάρει να παίξω στην Παραγγελιά, την πρώτη μου ταινία.

gogou kafetzopoulos

Η απώλεια της Κατερίνας υπήρξε πριν πεθάνει. Είχε ξεκόψει από όλους μας, τα ναρκωτικά της είχαν επιβληθεί, την τελευταία φορά που την είδα στο δρόμο σχεδόν δεν με αναγνώρισε. Στεναχωρήθηκα, αλλά το περιμέναμε. Ξέρεις που στεναχωρήθηκα πάρα πολύ; Όταν πέθανε ο Χατζιδάκις.20200609 133910 Σαν να πέθανε ο σκύλος μου, και όποιος έχει σκύλο θα καταλάβει τι σημαίνει αυτή η απώλεια. Δεν είχαμε γνωριστεί ποτέ αλλά μαύρισα όταν το είπαν στις ειδήσεις. Σαν να τελείωσε μια εποχή. Σαν να πέθανε ένα κομμάτι μέσα μου, να μου το πήραν».

Η Κατερίνα Γώγου βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της μητέρας της στα 53 της μετά από κατανάλωση χαπιών. Υπήρξε παντρεμένη με τον σκηνοθέτη Παύλο Τάσιο με τον οποίο απέκτησε μια κόρη, την Μυρτώ. Η Μυρτώ ασχολήθηκε επίσης με την ποίηση και είχε το ίδιο τραγικό τέλος με τη μητέρα της, καθώς αυτοκτόνησε το 2015.

katerina gogoy kori

Πηγή: espressonews.gr