Η Ντορέττα Παπαδημητρίου σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στην ενασχόλησή της με τον αθλητισμό σε παιδική ηλικία και στη γέννηση των παιδιών της ενώ ήταν ακόμα και εκείνη παιδί.

«Μπαίνοντας μέσα, το πρώτο πράγμα που έκανα εικόνα ήταν τα κρύα απογεύματα του χειμώνα. Πονούσαν τα δάχτυλα από το κρύο και σε χτυπούσαν τα ξύλινα στεφάνια. Έχω κλάψει πολύ για αγώνες που δεν πήγαν όπως θα ήθελα και άντε ξανά “σήκω Ντορέττα”. Εκπαιδεύεσαι στο να διαχειρίζεσαι την αποτυχία. Στεναχωριέμαι όταν κάνω κάτι στη δουλειά και δεν πάει όπως θα ήθελα αλλά δεν με παίρνει από κάτω. Όσο προσπαθείς δεν αποτυγχάνεις, μαθαίνεις. Σταμάτησα να αθλούμαι γιατί δεν ήθελα άλλο. Είχα έναν σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι έκανα 12 ράμματα».

Και συνέχισε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»: «Πολύ μικρή έκανα παιδιά, αυτός ήταν ο δικός μου ο δρόμος. Στα 24 που έγινα μητέρα δεν είχα διαμορφώσει ακόμη την προσωπικότητά μου στο 100%. Είμαι χαρούμενη για το δώρο που μας ήρθε από τον Θεό. Είμαι μια τρισευτυχισμένη θεία. Βοηθάω την αδερφή μου με κάποιους φόβους. Είμαι σίγουρη ότι θα γίνει μια υπέροχη μαμά».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr