Ο Αλέξανδρος Μυλωνάς σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

Σας σόκαρε η δημοσιοποίηση τόσο έντονων συμπεριφορών από πρόσωπα της πρώτης γραμμής;

Αυτοί που είναι στη φυλακή καλά να πάθουν και με αυτή την έννοια χαίρομαι που βγήκαν όλα αυτά στη φόρα. Δεν μπορείς να κάνεις αυτά τα πράγματα και να μην υπάρχει τιμωρία κάποια στιγμή. Είναι άδικο. Έστω και αργά έρχεται η θεία δίκη. Σε καμία περίπτωση δεν το θεωρώ αρνητικό που ήρθαν θέματα στην επιφάνεια και κάποιοι την πληρώνουν. Οπωσδήποτε το να είσαι σκηνοθέτης και να λες σε ένα νέο κορίτσι που έρχεται στην οντισιόν με όνειρα «κάτσε να σε πηδ@ξ@ για να πάρεις τον ρόλο», είναι φρικτό. Για να μην αναφερθώ στα υπόλοιπα με ανηλίκους που είναι πραγματικά αποτρόπαια.

Έχει συμβεί σε εσάς κάποιο ακραίο περιστατικό ή κάποια συμπεριφορά προς συνεργάτη όπου και ήσασταν παρών;

Βεβαίως και έχει συμβεί και σε μένα, όχι όμως σεξουαλικού χαρακτήρα. Υπάρχει δε από ορισμένους μια υποτιμητική νοοτροπία και έλλειψη σεβασμού προς τους νέους. Φαντάζομαι πως σιγά σιγά θα καλυτερέψουν τα πράγματα. Οι καινούργιοι συνάδελφοι θα σκέφτονται δυο φορές πως συμπεριφέρονται και ελπίζω πως θα είναι πιο ασφαλής η επόμενη μέρα.

Καλλιτεχνικά είστε ακάματος παρά τα 70 καλοκαίρια… Από παράσταση το καλοκαίρι σε παράσταση στο πρώτο μισό της σεζόν και άλλη έπειτα στο δεύτερο. Η κούραση αλήθεια δεν σας γνωρίζει;

Μου αρέσει πολύ να το κάνω αυτό, να παίζω και δεν κουράζομαι. Είμαι πολύ τυχερός γιατί κάνω αυτό που μου αρέσει. Ξέρετε, οι περισσότεροι ηθοποιοί παίζουν όλο και λιγότερο καθώς μεγαλώνουν. Εννοώ και στα 40 και στα 50 τους χρόνια. Είναι λίγοι αυτοί που τους αρέσει να παίζουν συνέχεια. Ανήκω σε αυτή την κατηγορία. Επίσης υπάρχει μια κατηγορία καλών ηθοποιών που είναι πάρα πολύ επιλεκτικοί και ακριβώς για αυτό μπορεί να μη δουλέψουν δυο χρόνια μέχρι να βρεθεί το «τέλειο». Εγώ δεν είμαι έτσι. Αν δεν βρεθεί το τέλειο, θα κάνω το δεύτερο τέλειο, δήλωσε στο zappit.gr.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr