Ο Αλέξανδρος Πέρρος είναι από τους αγαπημένους ήρωες της σειράς «Αγγελική».

Ο γοητευτικός ηθοποιός έκανε το ντεμπούτο του στη σειρά «Συμμαθητές» και στη συνέχεια έκλεψε τις εντυπώσεις στο «Τατουάζ». Φέτος είναι η χρονιά του καθώς ο ρόλος του «Νικόλα» τον «απογείωσε».

«Μέχρι τα 12 μου ήμουν μοναχοπαίδι και μετά γεννήθηκε ο φοβερός αδελφός μου ο Άγγελος. Είναι πολύ ωραία περίπτωση ο Άγγελος, διότι η μητέρα μου έπαθε επιλόχειο κατάθλιψη για ένα μικρό χρονικό διάστημα και αναγκάστηκα να τον μεγαλώσω εγώ. Και το αναγκάστηκα το λέω γιατί τότε δεν μπορούσα να κάνω κάτι από το να βοηθήσω. Αυτό με γαλούχησε πάρα πολύ και βοήθησε τη σχέση μου με τον αδελφό μου. Του έχω και μου έχει ιδιαίτερη αδυναμία.

Πήρε τον δικό του δρόμο. Ο πατέρας μου είχε πολλή δουλειά. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τι είναι η επιλόχειος κατάθλιψη. Αυτό που καταλάβαινα είναι ότι κάτι έχει η μαμά και χρειάζεται τη βοήθειά μας. Δεν μπορούσα να επιλέξω κάτι. Ενηλικιώθηκα πιο γρήγορα. Αυτό είναι και καλό και κακό.

Όταν σου ζητούν αν αναλάβεις έναν ρόλο που δεν σου αρμόζει, αργότερα είναι δίκοπο μαχαίρι τι θα σου συμβεί μέσα σου. Ευτυχώς επειδή οι γονείς μου είναι υπέροχοι μπόρεσα όλο αυτό να χρησιμοποιήσω  υπέρ μου και να βγω πιο ικανός», είχε πει σε συνέντευξή του.

Πριν από λίγο καιρό είχε ποστάρει στο instagram φωτογραφία παρέα με τον πατέρα του αλλά και με τη μητέρα και τον αδελφό του.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr