Ο σταθμός κατέβασε από το site του τα βίντεο από τις παλιές εκπομπές της

Μανιάτικο φαίνεται ότι κρατάει ο Alpha στην ωραία Ελένη το γεγονός ότι του… κούνησε μαντίλι και το βαρύ κλίμα ανάμεσα στον σταθμό και στη Μενεγάκη αντί να… ελαφρύνει γίνεται ακόμη πιο βαρύ!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες μόνο ημέρες από όσα συνέβησαν στο Μέγαρο Μουσικής, με τις δηλώσεις της Μενεγάκη on camera και την απουσία του συνεργείου του Alpha και ήρθε να προστεθεί ακόμη ένα «επεισόδιο» στον διαφαινόμενο πόλεμο! Μπαίνοντας, λοιπόν, κανείς στο επίσημο site του Alpha έχει τη δυνατότητα να δει πληθώρα τηλεοπτικών εκπομπών του παρελθόντος, ωστόσο τα βίντεο της Ελένης Μενεγάκη έχουν πλέον εξαφανιστεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Νίκου Παρτσώλη στο «Πρωινό», έως και τον περασμένο Αύγουστο οι εκπομπές της γνωστής παρουσιάστριας ήταν διαθέσιμες προς παρακολούθηση. Ωστόσο, πλέον μπαίνοντας στο link βγαίνει το μήνυμα «Η σελίδα που ψάχνετε δεν υπάρχει ή πρέπει να έχει μετακινηθεί». Προφανώς στο κανάλι της Κάντζας δεν συγχώρησαν το καρφί της παρουσιάστριας προ ημερών στην εκδήλωση που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής για την παγκόσμια εκστρατεία κατά του καρκίνου του μαστού.

Όταν η Μενεγάκη στήθηκε στις κάμερες κάποιοι καλοθελητές τής σφύριξαν ότι απουσιάζει το συνεργείο του Aplha (κάτι που δεν ίσχυε, αφού το συνεργείο ήταν στο Μέγαρο Μουσικής, αλλά δεν πήγε να καλύψει της δηλώσεις της ωραίας Ελένης). Τότε η Μενεγάκη είχε πει χαρακτηριστικά: «Απουσιάζει ο Alpha; Αυτό θα πρέπει να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Ούτε με προβληματίζει ούτε με στενοχωρεί»!

Η συγκεκριμένη κίνηση, πάντως, του Alpha να κατεβάσει από το site βίντεο της Μενεγάκη φουντώνει ακόμη περισσότερο και τις φήμες γύρω από το παρασκήνιο της αποχώρησής της από το κανάλι της Κάντζας…

Πηγή: espressonews.gr