Μετά το «Bachelor» τι; Όταν μόνο στο… Tik Tok το reality του Alpha έχει 129.000 και αποτελεί… πηγή έμπνευσης -ειδικά οι ατάκες του γαμπρού Παναγιώτη Βασιλάκου έχουν γίνει viral-, o σταθμός πρέπει άμεσα να επενδύσει σε ένα εξίσου καυτό reality, μιας και το κενό που θα αφήσει ο «Εργένης», που θα τελειώσει τα Χριστούγεννα, θα είναι τεράστιο.

Έτσι ο Alpha θέλει να εντάξει στο νέο του πρόγραμμα ακόμα ένα reality με… ζευγάρια! Πρόκειται για ένα πρότζεκτ που θα θυμίζει το «Power couple», που προβάλλεται εδώ και χρόνια στο εξωτερικό. Σε αυτό συμμετέχουν ζευγάρια που κλείνονται σε ένα σπίτι και πρέπει να περάσουν από διάφορες δοκιμασίες. Μέσα από αυτές θα τεστάρουν όχι μόνο τις αντοχές τους, αλλά και την ίδια τους τη σχέση, αφού τα εμπόδια που θα συναντήσουν, αλλά κυρίως οι πειρασμοί από τα άλλα ζευγάρια θα είναι ακόμα περισσότεροι.

Ανταγωνισμός

Το συγκεκριμένο ριάλιτι συνδυάζει έρωτα, αλλά και πολλά… τεστ, καθώς οι συμμετέχοντες προσπαθούν να κερδίσουν μόνοι τους αλλά και για το ταίρι τους. Κάθε εβδομάδα υπάρχουν τριών ειδών δοκιμασίες, μία για τους άντρες, μία για τις γυναίκες και μία για τα ζευγάρια.

Μία ακόμα πρωτοτυπία του είναι πως λίγο πριν από τη δοκιμασία το κάθε ταίρι του διαγωνιζομένου ποντάρει σε αυτό, αποδεικνύοντας κατά πόσο πιστεύει αλλά και γνωρίζει το έτερόν του ήμισυ.

Πηγή: espressonews.gr