Για πρώτη φορά δημόσια τα δυο αδέλφια Παπανδρέου ενώθηκαν  για να τιμήσουν τη μνήμη του πατέρα τους και να θυμηθούν άγνωστες στιγμές του.

  • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Επιτέλους, τα παιδιά του Ανδρέα Παπανδρέου, ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ, πήραν στα χέρια τους το όνομά του και θα το χρησιμοποίησαν οι ίδιοι και όχι οι δεκάδες άλλοι γύρω γύρω που το διεκδικούν.

andreas papandreou1906
Ανδρέας και Νίκος Παπανδρέου

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου και ο αδελφός του, ο ευρωβουλευτής Νίκος Παπανδρέου, μίλησαν, θυμήθηκαν και αφηγήθηκαν προσωπικές στιγμές τους με τον πατέρα τους τον Ανδρέα! Τα δυο αδέλφια φαίνεται ότι τα τελευταία χρόνια έχουν έρθει πολύ κοντά. Τους είδαμε μαζί στην πρόσφατη ορκωμοσία του Γιώργου, μετά τις εκλογές της 21ης Μαΐου, στη Βουλή, και τώρα πάλι μαζί στην τιμητική εκδήλωση για τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ.

gap1906
Ο Γιώργος Παπανδρέου

Το Ίδρυμα Ανδρέα Παπανδρέου, λοιπόν, την Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023, στο Πολύεδρο στην Πάτρα, υλοποίησε μια βραδιά αφιερωμένη στον μεγάλο πολιτικό ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου. Μάλιστα, ο Νίκος θυμήθηκε στη Γιορτή του Πατέρα τον Ανδρέα Παπανδρέου, λέγοντας δημόσια: «Ας μην ξεχνάμε τη Γιορτή του Πατέρα. Και όσα μας έμαθε εκείνος».

papandreou aderfia1906

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr