Στιγμές χαλάρωσης απολαμβάνει ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης, καθώς επέστρεψε χθες στην οικογενειακή του εστία μετά την κρίσιμη επέμβαση στο κεφάλι, στην οποία υποβλήθηκε τις προηγούμενες ημέρες. To χειρουργείο, που διήρκεσε επτά ολόκληρες ώρες, πήγε πολύ καλά.

Σε φωτογραφία που ανάρτησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία στέκεται στο πλευρό του σαν φύλακας άγγελος, φαίνεται ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης καθισμένος στον καναπέ του να κάνει με τα χέρια του το σήμα της νίκης.

«Μα τι άντρα παντρεύτηκα εγώ! Πόσο δυνατός! Πόσο μαχητής! Τα κατάφερες, αστέρι μου, για άλλη μια φορά! Το αποτέλεσμα… απλά εξαιρετικό! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τους εξαιρετικούς γιατρούς κι επιστήμονες κ. Κωνσταντίνο Αλεξάνδρου, κρανιοπροσωπικός χειρουργός – πλαστικός, και κ. Κανάρη Παναγόπουλο, νευροχειρουργό, για την εξαιρετική δουλειά τους και φυσικά το Ιατρικό Αθηνών με το εξαίρετο προσωπικό του όπου νοσηλεύτηκε ο Κωνσταντίνος μου. Συνεχίζουμε δυνατά!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης θα ξαναμπεί στο χειρουργείο σε δύο μήνες, αυτή τη φορά για επέμβαση στα μάτια του, καθώς τα χτυπήματα στο κεφάλι τού προκάλεσαν σοβαρό πρόβλημα στραβισμού.

«Δεν σταματώ να πιστεύω στον Θεό και είμαι αισιόδοξη» δηλώνει η πολυαγαπημένη του σύζυγος και μητέρα των παιδιών του, κάθε φορά που τη ρωτούν για την κατάσταση της υγείας του.

Το ατύχημα

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», η κατάσταση της υγείας του παρουσιάζει θεαματική βελτίωση, με τον παρουσιαστή να είναι πλέον σε θέση να γράφει, να μιλά και να στέκεται όρθιος, έστω και για λίγα λεπτά.

Το σοβαρό ατύχημα έγινε ανήμερα τα Χριστούγεννα του 2017, όταν ο οδηγός ενός λεωφορείου των αστικών συγκοινωνιών προσπάθησε αιφνιδιαστικά να διασχίσει τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, με αποτέλεσμα η μηχανή στην οποία επέβαινε ο 43χρονος -τότε- γνωστός παρουσιαστής και μοντέλο να «καρφωθεί» στο όχημα.

Τραγική ειρωνεία, το γεγονός πως η μητέρα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη είχε εμπλακεί σε τροχαίο ατύχημα με μηχανή και ήταν σε κώμα επί 14 ολόκληρα χρόνια.

Πηγή: espressonews.gr