Ο Άρης Μακρής είναι ένας ταλαντούχος νέος τον οποίο απολαύσαμε πέρυσι στο J2US. Ο νεαρός τραγουδιστής, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Pop Up και αναφέρθηκε στην περσινή συμμετοχή του στο φαντασμαγορικό show καθώς και στην φιλία που δημιουργήθηκε μέσα από αυτό με την Έρρικα Πρεζεράκου.

«Κάνω μια δουλειά που είναι αυτό που γουστάρω. Δεν αισθάνομαι ποτέ ότι ας πούμε δούλεψα πολύ και είμαι πτώμα. Μου δίνει ζωή αυτό που κάνω. Δεν νιώθω ποτέ ότι δουλεύω.
Το J2US είναι ένα πολύ ωραίο show. Εγώ εκεί γνώρισα την Έρρικα, που τη λατρεύω, έχουμε ακόμα επαφή και μιλάμε. Είναι ένας άνθρωπος που ήρθε σαν δώρο για εμένα. Απέκτησα μια φίλη που την έχω σαν αδερφή.»

Αναφορικά με το ατύχημα της Έρρικας Πρεζεράκου από το οποίο ακρωτηριάστηκε ένα δάχτυλο του χεριού της, ο ίδιος ανέφερε ότι «όταν έμαθα για το ατύχημά της τα έχασα. Επικοινώνησα με την Έρρικα και δεν τη βρήκα. Μετά ήρθα σε επαφή με μια φίλη της και πήγα στο νοσοκομείο. Την είδα την ώρα που βγήκε από το χειρουργείο. Ήταν χαρούμενη, χαμογελαστή, με τέλεια διάθεση. Σαν να μην είχε χτυπήσει ποτέ. Το χέρι της πάει πλέον πολύ καλά.»

Ωστόσο, ο Άρης Μακρής αναφέρθηκε και στην πρώην σύντροφό του, την Άννα Μαρία Βέλλη, με την οποία όπως αποκάλυψε και ο ίδιος δεν έχουν κρατήσει επαφή.

«Δεν έχω κάποια σχέση. Θέλω να μείνω μόνος, να δω τα δικά μου και να κάνω τον ψυχολόγο του εαυτού μου. Με την Άννα Μαρία δεν μιλάμε. Δεν υπάρχει λόγος»

Πηγή: espressonews.gr