Ο γιος του… Μαυροτσούκαλου Γιάννη Μπέζου έγινε daddy cool!

Τον γνωρίσαμε πιτσιρικά, το 2007, στη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί». Τότε ο Άρης Τσάπης υποδυόταν απολαυστικά τον μεσαίο γιο του Διονύση Μαυροτσούκαλου (Γιάννης Μπέζος), ο οποίος είχε αναγάγει τη σκανδαλιά σε… επιστήμη, δημιουργώντας μπελάδες τόσο στον πατέρα του όσο και στη μητριά του Ελένη Παλαιολόγου (Κατερίνα Λέχου).

Σήμερα, 13 χρόνια μετά, ο νεαρός ηθοποιός είναι και ο ίδιος πατέρας, αφού η σύντροφός του Ειρήνη γέννησε το πρώτο τους παιδί πριν από λίγες ημέρες. Μάλιστα, τη χαρμόσυνη είδηση την ανακοίνωσε ο ίδιος ο Άρης Τσάπης μέσα από το Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του μωρού. Σε περσινή συνέντευξή του στο talk show «Μεσάνυχτα» ο 26χρονος σήμερα Άρης Τσάπης, ο οποίος μετά το θρυλικό σίριαλ του Mega πήρε μέρος και σε άλλες τηλεοπτικές δουλειές, όπως οι «Συμμαθητές» του ΑΝΤ1, είχε μιλήσει με πολύ τρυφερά λόγια για τον έρωτά του με την Ειρήνη.

«Τελείωσα το σχολείο το 2012. Τότε γνώρισα τον πρώτο μου έρωτα. Με την κοπέλα αυτή είμαστε και τώρα μαζί. Γνωριστήκαμε στη Σέριφο. Εγώ είχα πάει με παρέα μετά τις πανελλαδικές. Καψούρα με τη μία. Είναι από τη Σέριφο και πήγαινε τα καλοκαιριά στο νησί και τον χειμώνα στην Αθήνα. Το επόμενο καλοκαίρι πήγα και δούλεψα στη Σέριφο για να της κάνω έκπληξη» είχε πει τότε. Το καλοκαίρι του 2014 πήγε ξανά στη Σέριφο. Τότε, όμως, η τηλεοπτική του μοίρα έβαλε εμπόδιο στην προσωπική του ζωή.

«Με πήραν για δοκιμαστικό στους “Συμμαθητές”. Χώρισα με την Ειρήνη εκείνο το καλοκαίρι και γύρισα για τους “Συμμαθητές”, που πήγαν τρεις σεζόν, και τελείωσαν το 2017. Τα ξαναβρήκαμε όμως έπειτα από τέσσερα χρόνια που ήμασταν χώρια. Τώρα συγκατοικούμε. Είναι ο πρώτος μου έρωτας κι έχω πάνω μου τατουάζ για την Ειρήνη» συμπλήρωσε.

Πηγή: espressonews.gr