«Αιχμηρή» απάντηση από τον Δημήτρη Μπέλλο στον πρώην συμπαίκτη του στο «MasterChef 4» Διονύση Πρώιο.

Μετά τους ισχυρισμούς τού τελευταίου ότι ο Δημήτρης και η σύντροφός του Μαρία Μπέη, οι οποίοι έγιναν ζευγάρι στο reality του Star, έκαναν σεξ στο σπίτι του «MasterChef», ακόμη και μπροστά στους συμπαίκτες του, ήταν θέμα χρόνου να υπάρξει αντίδραση από την άλλη πλευρά.

«Εγινε και σεξ στο παιχνίδι. Υπήρχε κι ένα ζευγάρι που ακόμα είναι ζευγάρι. Κοιμόμουν με τον Δημήτρη στο δωμάτιο και μερικές φορές ερχόταν και η Μαρία. Οχι, δεν έφευγα από το δωμάτιο. Δεν είχαμε και τηλεόραση, αλλά δόξα τω Θεώ είχαμε τη Μαρία και τον Δημήτρη. Μας έκαναν show στα μπαλκόνια, άλλες φορές στο πλυντήριο, άλλες φορές στο δωμάτιο» υποστήριξε ο Διονύσης Πρώιος μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Όπως ήταν φυσικό, ο πρώην συμπαίκτης του, ο οποίος συζεί πλέον με τη Μαρία Μπέη, αποφάσισε να σχολιάσει τους ισχυρισμούς του. Αφορμή γι’ αυτό στάθηκε μια ερώτηση που του έκανε διαδικτυακός του φίλος στο Q&A του Instagram.

«Τι έχεις να πεις γι’ αυτά που είπε ο Διονύσης;» ρωτήθηκε ο Μπέλλος, ο οποίος πόσταρε μια φωτογραφία του Μπομπ Μάρλεϊ να καπνίζει ένα «πονηρό» τσιγάρο και σχολίασε με νόημα: «Καλό θα ήταν στις συσκευασίες που καταναλώνουμε να κοιτάμε την ημερομηνία λήξης».

Πηγή: espressonews.gr