Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν!

Εφτά μήνες σχέσης συμπλήρωσαν η Μαρία Μπέη και ο Δημήτρης Μπέλλος και όπως τόνισαν οι ίδιοι όλο αυτό το διάστημα δεν έχουν χωρίσει καθόλου. Οι δύο πρώην παίκτες του «MasterChef 4», που ερωτεύτηκαν στη διάρκεια του reality, πραγματοποίησαν μια κοινή δημόσια εμφάνιση στο εστιατόριο του πρώην κριτή τους Σωτήρη Κοντιζά, όπου γεύτηκαν τις νοστιμιές του και πέρασαν μια όμορφη βραδιά.

Βγαίνοντας ωστόσο από τον χώρο του μαγαζιού έπεσαν στην κάμερα του Open και της εκπομπής «Ευτυχείτε». Το ζευγάρι ρωτήθηκε αρχικά για τις φήμες που ακούγονται ότι τους προτάθηκε να πάρουν μέρος στον δεύτερο κύκλο της εκπομπής «Globetrotters», ακολουθώντας έτσι τα χνάρια ενός άλλου ζεύγους, της Αντελίνας και του Χάρη Βαρθακούρη. Το ζευγάρι ωστόσο διέψευσε τις φήμες.

«Δεν ισχύει ότι θα είμαστε στο “Globetrotters”. Δεν έχουμε υπογράψει ούτε συμφωνήσει κάτι» ξεκαθάρισαν. Όσο για την πολύκροτη σχέση τους, καλά κρατεί και δεν διακόπηκε ούτε για λίγο. «Δεν είχαμε χωρίσει ποτέ. Ποιος ρουφιάνος το είπε αυτό; Γιατί από τη δική σας την εκπομπή το ακούσαμε. Ήμασταν στη Θεσσαλονίκη εκείνη τη στιγμή, όταν είδαμε την εκπομπή σας. Ήμασταν δίπλα δίπλα. Ξαφνικά μάθαμε πως χωρίσαμε. Ήταν λίγο άβολο είναι η αλήθεια και δημιούργησε κάποια θεματάκια. Όχι σε σχέση με εμάς, αλλά για τα μηνύματα που μας έστελναν οι άλλοι» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπέη.

Πηγή: espressonews.gr