Μετά την αποκάλυψη της δεύτερης εγκυμοσύνης της γυναίκας του, ο Δημήτρης Σκουλός έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στη «Φωλιά των Κου-Κου».

Ο γνωστός φωτογράφος και κριτής του GNTM επέλεξε την ημέρα που είναι αφιερωμένη στις γυναίκες για να μοιραστεί του ευτυχές γεγονός μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Με μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία φαίνεται η κόρη του Μαϊρα να φιλά την κοιλίτσα της συζύγου του και ένα εξίσου τρυφερό μήνυμα ο Δημήτρης Σκουλός μοιράστηκε τη χαρά του αποκαλύπτοντας πως σε λίγο καιρό θα γίνει μπαμπάς ενός ακόμα κοριτσιού.

«Χωρίς τις γυναίκες δεν θα υπήρχε ο κόσμος. Και εμένα ο κόσμος μου είναι τα κορίτσια μου. Είναι η έμπνευση μου, η χαρά μου, το γέλιο μου, η λαχτάρα μου, η αρμονία μου……. Για αυτό είμαι τρισευτυχισμένος που θα φέρουμε στον κόσμο μια γυναίκα ακόμα», έγραψε στη φωτογραφία.

Στις πρώτες του δηλώσεις στη «Φωλιά των Κου-Κου» ανέφερε πως: «Είμαστε ευτυχισμένοι όλοι. Εγώ, η Μαϊρένια μας, η μαμά μας, η Κούκι. Άλλη μια γυναίκα στο σπίτι. Για μένα είναι το τέλειο. Σε τέτοιες εποχές που ζούμε, που συμβαίνουν πολλά και δύσκολα δε θέλαμε να λέμε ότι θέλουμε άλλο ένα κοριτσάκι. Λόγω της Μαϊρένιας μας και εγώ και η Τζέλα ξέραμε ότι αν κάνουμε άλλο παιδί θα θέλαμε να είναι κοριτσάκι αλλά δε το λέγαμε. Όταν μάθαμε ότι είναι κοριτσάκι χαρήκαμε πάρα πολύ, όχι ότι δε θα χαιρόμασταν αν ήταν αγοράκι αλλά τώρα το λέμε, θέλαμε κορίτσι, Εγώ τις γυναίκες τις λατρεύω. Η δουλειά μου έχει να κάνει με γυναίκες, ζω με γυναίκες μόνος μέσα στο σπίτι, η ζωή μου έχει μόνο γυναίκες και στην οικογένειά μου. Τι να λέμε. Το απολαμβάνω πάρα πολύ. Την επόμενη εβδομάδα μπαίνουμε στον έκτο. Φουσκώνουμε. Η εγκυμοσύνη της είναι πολύ καλή, όπως και στην πρώτη. Όλα πάνε καλά, είναι θηρίο το Τζελλάκι μου, δεν καταλαβαίνει τίποτα. Το χαίρεται πάρα πολύ».

Πηγή: espressonews.gr