“Δεν χρειάζεται να βλέπουμε συνεχώς την ίδια θεματολογία με δύο οικογένειες να τσακώνονται, δεν χρειάζεται μία σειρά να έχει 200 επεισόδια” ξεκαθάρισε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Συνέντευξη στο “Τύπος TV” παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Θεοδωροπούλου. Ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο πλήθος των σίριαλ που υπάρχουν την τρέχουσα σεζόν στο τηλεοπτικό τοπίο εκφράζοντας, ωστόσο, τον προσωπικό του φόβο.

Τηλεοπτικές συζητήσεις για την επόμενη χρονιά υπάρχουν;

Ακόμη δεν έχω κάτι…

Ποιος είναι ο επόμενος τηλεοπτικός, επαγγελματικός στόχος;

Τα «ναι» μου τα καθορίζουν οι άνθρωποι. Είναι το πρώτο πράγμα που κοιτάζω. Γενικά δεν βάζω μεγάλους στόχους, δεν καθορίζω εγώ την πορεία μου. Δέχομαι προτάσεις, δεν τις φτιάχνω εγώ. Είναι επιλογή μου όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε περιμένω να δω τι θα μου προταθεί.

Νιώθεις ότι είναι μια καλή εποχή για τη μυθοπλασία;

Ναι, φοβάμαι όμως ότι την ερχόμενη σεζόν θα δούμε περισσότερα σίριαλ από αυτά που αντέχουμε. Αν λοιπόν τα νούμερα είναι απογοητευτικά, τη μεθεπόμενη χρονιά θα δούμε το αντίθετο φαινόμενο. Δεν υπάρχει μέτρο.

Ο πήχης πλέον είναι υψηλός;

Ναι, το Netflix και τα συνδρομητικά ανεβάζουν τον πήχη και εμείς καλούμαστε να ακολουθήσουμε. Δεν είναι τυχαίρο ότι πλέον θα βλέπουμε και μίνι σειρές… Πρέπει να υπάρχει ποικιλία. Δεν χρειάζεται να βλέπουμε συνεχώς την ίδια θεματολογία με δύο οικογένειες να τσακώνονται, δεν χρειάζεται μία σειρά να έχει 200 επεισόδια. Στους τηλεθεατές πρέπει να δίνουμε από όλα. Το κοινό ενδιαφέρεται για όλα, αρκεί να είναι κάτι καλό.

Πηγή: patrastimes.gr