Μετά την καταγγελία της Ζέτας Δούκα για ψυχολογική και λεκτική βία από τον Γιώργο Κιμούλη ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός πέρασε στην αντεπίθεση κάνοντας μήνυση στην εν λόγω ηθοποιό. Η απάντηση που έδωσε στα τηλεοπτικά μέσα σχετικά με τις κατηγορίες που του προσάπτουν, προκάλεσε αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

Τότε πολλοί ηθοποιοί έδειξαν τη στήριξή τους στη Ζέτα Δούκα αποκαλύπτοντας ότι έχουν βιώσει και εκείνοι αντίστοιχο περιστατικό από το συγκεκριμένο άνθρωπο.

Η εκπομπή «Happy Day» προσπάθησε να επικοινωνήσει με τον Γιώργο Κιμούλη, όμως ο ίδιος προτίμησε να μη δώσει παραπάνω έκταση στο θέμα.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε ότι επικοινώνησαν μαζί με το γνωστό σκηνοθέτη λέγοντας πως «στην περίπτωση του κυρίου Κιμούλη, όπως θα θυμάστε, από την πρώτη στιγμή, ήθελε ο ίδιος να απαντήσει, ασχέτως αν μετά συνηγόρησαν πολλές ηθοποιοί εναντίον του και ίσως και ο ίδιος δε φανταζόταν την εξέλιξη που θα πάρει. Ο κύριος Κιμούλης ήταν πολύ ενεργός στο να απαντήσει και να πει τη δική του πλευρά το πρώτο 24ωρο, 48ωρο που υπήρχε μία καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Μετά όταν άρχισαν να πληθαίνουν οι καταγγελίες εναντίον του, επέλεξε μια στάση σιωπής. Εμάς η δημοσιογράφος Βιβή Μπουγιούρα επικοινώνησε και προχθές μαζί του και της είπε πως “Δεν είναι η ώρα να μιλήσω, θα επανέλθω σύντομα”».

Πηγή: espressonews.gr