Υπάρχουν φήμες ότι το «Bachelor» βασίζεται σε σενάριο καθώς έχουν συμβεί όμοια περιστατικά με τα αντίστοιχα «Bachelor» του εξωτερικού.

Ο Γιώργος Σατσίδης θέλοντας να αποκαταστήσει την αλήθεια σχετικά τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για στημένο παιχνίδι, βγήκε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, «Καλό Μεσημεράκι» και άφησε να εννοηθεί πως οι ισχυρισμοί περί σεναρίου γίνονται από ορισμένες εκπομπές που θέλουν να κάνουν νούμερα.

«Πρέπει να αποκατασταθεί η αλήθεια. Έχεις πει, Νίκο, ότι η αποχώρηση της Μαρίνας δεν ήταν τυχαία, ότι ήταν στημένη και ότι συμβεί στο αυστραλιανό. Πρέπει να αποκαταστήσω την αλήθεια και να πω ότι το φορμάτ του παιχνιδιού είναι ότι όποια κοπέλα θέλει, φεύγει όποτε θέλει. Και φεύγει και στην τελετή των ρόδων και αυτό συνέβη και με τη Μαρίνα. Αυτό είναι όλο.

Με τα άλογα, τι; Επειδή ήμουν εκεί, ο Παναγιώτης ήρθε μετά και μου είπε “δεν μπορείς να φανταστείς, πέσαμε με τα άλογα”. Δεν υπάρχει λόγος να μου πει κάποιος με τον οποίο συνεργάζομαι ότι έπεσε με ένα άλογο και έχω χτυπήσει και μάλλον δεν είμαι καλά, αλλά τώρα είμαι καλύτερα. Μου περιέγραψε ακριβώς τι είχε συμβεί. Δεν ισχύουν αυτά που λένε. Είναι αρκετά κακοπροαίρετα από εκπομπές που θέλουν να κάνουν νούμερα χρησιμοποιώντας αυτό το show»

Επίσης ο Γιώργος Σατσίδης τόλμησε να μετρήσει τα φιλιά που έχει δώσει ο Παναγιώτης Βασιλάκος μέσα στο παιχνίδι και αποκάλυψε πως ο αριθμός των φιλιών είναι περίπου 3000.

Πηγή: espressonews.gr