Με πατέρα τον σπουδαιότερο ερωτικό τραγουδιστή της Ελλάδας, τον Γιάννη Πάριο, και μητέρα μια από πιο τις όμορφες ηθοποιούς, τη Σοφία Αλιμπέρτη, πώς θα μπορούσε ο πρωτότοκος γιος του ζεύγους Μιχαήλ-Αγγελος να μη γίνει και αυτός καλλιτέχνης;

Ωστόσο δεν ασχολήθηκε με το τραγούδι και την υποκριτική, αλλά με τον φωτογραφικό φακό και τη σκηνοθεσία. Μάλιστα, ήρθε η στιγμή που ο Μιχαήλ-Άγγελος θα… εκτεθεί στο κοινό.

Διαβάστε επίσης: Σοφία Αλιμπέρτη – Η νέα ζωή στη Πάρο και η ανανεωμένη της εμφάνιση

19 φ4 3696 ALIMPERTI ME TOYS GIOYS TIS 14122012

Η ματιά του Μιχαήλ Βαρθακούρη μέσα από τον φωτογραφικό φακό με πρωταγωνιστές τη γυναίκα και τη θάλασσα αποτελεί το θέμα της πρώτης έκθεσής του με τίτλο «Πλην Πυρός», που θα φιλοξενηθεί στην αίθουσα Τέχνης Blender Gallery, στη Γλυφάδα, 11 με 16 Φεβρουαρίου (ο χώρος θα είναι ανοιχτός από τις 10 το πρωί μέχρι τις 6 το απόγευμα).

Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης αποτυπώνει με ποιητικό τρόπο στα έργα του την αέναη κίνηση της θάλασσας και τη δυναμική παρουσία της γυναίκας, δύο θηλυκών δυνάμεων που αγαπά πολύ.

f6 new

Στην έκθεση, παράλληλα με τις εκτυπωμένες ψηφιακές φωτογραφίες, παρουσιάζονται επίσης οπτικοακουστικό υλικό και illustrations του καλλιτέχνη, με το αντικείμενο των έργων να εστιάζει στη γυναίκα και τη θάλασσα, καθώς και εικόνες της καθημερινότητάς του και κάποιες σκέψεις του αποτυπωμένες. Υστερα από χρόνια ερασιτεχνικής ενασχόλησης και πολλά φωτογραφικά ταξίδια, ήρθε η στιγμή ο καλλιτέχνης να παρουσιάσει και επισήμως τη δουλειά του. Να σημειωθεί ότι η περήφανη μαμά Σοφία Αλιμπέρτη δημοσιεύει αρκετές φορές φωτογραφίες των γιων της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Ιnstagram, καρπών του έρωτά της και του γάμου της με τον Γιάννη Πάριο.

Η ηθοποιός, που διατηρεί και μπαράκι στην Πάρο, έχει κρατήσει τις καλύτερες σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της Γιάννη Πάριο. Έχουν μια κοινή λατρεία, τους δύο λεβέντες τους: τον Μιχαήλ και τον Νικόλα Βαρθακούρη. Αμφότεροι έχουν κληρονομήσει το καλλιτεχνικό DNA τους, με τον δεύτερο να έχει γίνει ήδη γνωστός με το ψευδώνυμο «Good Job Nicky» και να κάνει δυναμική καριέρα στο τραγούδι.

19 φ1 IMG 0692 19 φ2 IMG 069519 φ5 IMG 0691

Πηγή: espressonews.gr