Ο Τάσος Χαλκιάς ήρθε σε αντιπαράθεση on air με την Ιωάννα Μαλέσκου όντας καλεσμένος στην εκπομπή της το μεσημέρι της Δευτέρας.

Όλα ξεκίνησαν όταν τον άφησαν να περιμένει για 25 λεπτά και μπαίνοντας στο πλατό το κλίμα δεν ήταν καλό με καλεσμένο και παρουσιάστρια να πετούν ο ένας στον άλλον τα «βέλη» τους.

Ο γιος του, Άρης που είναι δημοσιογράφος έγραψε δύο λόγια στο instagram για το περιστατικό. «Αρχικά έχω χάσει τον λογαριασμό από τα μηνύματα που στέλνετε για τον Τάσο Χαλκιά και την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και σας ευχαριστώ. Θέλω απλά να πω ότι ο άνθρωπος είπε ουσιαστικά όλα όσα σκέφτονται αρκετοί καλλιτέχνες, καλεσμένοι αντίστοιχων εκπομπών, αφού το life style κομμάτι που… πουλάει, μιας τέτοιας συνέντευξης, είναι κατά πολύ μεγαλύτερο της τέχνης που πρεσβεύουν.

Ο εκνευρισμός ήταν σωρευτικός και όχι συγκεκριμένος. Καλό θα ήταν να μοιράζεται λίγο καλύτερα ο υπερπολύτιμος τηλεοπτικός χρόνος και όταν καλούμε κάποιον για συνέντευξη να διαβάζουμε και 2-3 πράγματα γι’ αυτόν. Όχι να ξεκινάμε από τον τότε που τον θυμόμαστε».

story 1

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr