Μπροστάρη στον αγώνα για να ψηφιστεί σαρωτικά ο Αλέξης Τσίπρας έθεσε τον εαυτό του ο δημοφιλής ηθοποιός και πρώην δήμαρχος Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος.

gkletso

Μετά τον ρόλο του ως συνέδρου στο πρόσφατο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ, ο Απόστολος συνεχίζει ως ψηφοφόρος και δυναμικός υποστηρικτής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές για την εκλογή προέδρου στις 15 Μαΐου.

tsipras

Ο ίδιος πιστεύει ότι ο Τσίπρας κουβάλησε στην πλάτη του «αμαρτίες 50 ετών», όπως χαρακτηριστικά λέει, και τα κατάφερε. «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας από εμάς, τους καθημερινούς ανθρώπους. Κυβέρνησε τη χώρα σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της Μεταπολίτευσης, άπειρος, χωρίς να φταίει, πήρε τη μεγαλύτερη ευθύνη στις πλάτες του και μαζί με την έντιμη παρέα του πάλεψε με τα θηρία, έκανε λάθη, έφαγε το περισσότερο πολιτικό ξύλο, στο εσωτερικό και το εξωτερικό, και κατάφερε μέσα από αγωνίες, πίκρες και θυσίες των Ελλήνων να ρεφάρει για τη χώρα 50 χρόνων αμαρτίες. Παρέδωσε μια Ελλάδα με γεμάτα ταμεία, χωρίς Μνημόνια» δήλωσε ο πρώην δήμαρχος και μέλος του ΣΥΡΙΖΑ Απόστολος Γκλέτσος.

apostolos gkletsos

Συμπλήρωσε, δε, στέλνοντας μήνυμα προς τους φίλους της αξιωματικής αντιπολίτευσης: «Την Κυριακή 15 Μαΐου δίνουμε ένα δυναμικό “παρών”. Ψηφίζουμε τον δικό μας άνθρωπο, τον συμμαθητή μας, τον συμφοιτητή μας, που πήγαμε στην πορεία, στο γλέντι, τον άνθρωπο που ξέρει να αγωνίζεται για τον λαό και να εγγυάται την εντιμότητα για όλους τους συνεργάτες του, χωρίς να υπάρχει τίποτα αδιευκρίνιστο». Ο Αποστόλης πιστεύει ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν έχει τίποτε αδιευκρίνιστο στην προσωπικότητά του.

gkletsos

Δεν συμφωνούν όλοι οι φίλοι του με αυτό. Πολλοί είναι βέβαιοι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο πρόεδρός του πρέπει να διορθώσουν πολλά… Η λάμψη, πάντως, του Αποστόλη τέθηκε ήδη στην «υπηρεσία» της ψήφου υπέρ του Αλέξη!

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr