Με μια ανάρτηση-καταπέλτη, ο ακτιβιστής Ηλίας Γκιώνης έριξε άγρια «πόρτα» στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, η οποία φαίνεται ότι τον προσέγγισε ζητώντας του συνέντευξη, καθώς από τον ίδιο ξεκίνησε η αποκάλυψη πολλών απόκρυφων μυστικών της κοσμικής ζωής!

Ο γνωστός ακτιβιστής της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, που ξεσκέπασε τη βρόμικη πλευρά του Στάθη Παναγιωτόπουλου, δεν ξέχασε το… βεβαρημένο παρελθόν της Σάσας Σταμάτη και τον τραμπουκισμό που έκανε επί σκηνής στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου.

zaralikos sasa

Έτσι, έγραψε στο Instagram, ρίχνοντας ban στη δημοσιογράφο και βάζοντας τέλος στις όποιες σκέψεις της για συνέντευξη:

«Δημοσιογράφοι σαν την κυρία Σταμάτη παρακαλώ πολύ να μην επικοινωνούν μαζί μου. Δεν ξεχνάμε τι έγινε στην παράσταση του Ζαραλίκου. Δεν ξεχνάμε ότι έχετε εγκληματίες αφεντικά και τους ξεπλένετε. Δεν ξεχνάμε τι κάνατε για να μη μιλήσουν οι δημοσιογράφοι που είστε στον ίδιο όμιλο. Και τι θέλετε να σας πω στη συνέντευξη που με καλείτε; Οτι ο μεγάλος αφεντικός σας είναι το κεφάλι πίσω απ’ όλα αυτά; Που η κυβέρνηση αυτή τη στιγμή έχει άμεση επαφή μαζί του; Και αν πάθω κάτι εγώ που τα ψάχνω όλα αυτά, θα έχει ευθύνη και η κυβέρνηση Μητσοτάκη».sasa stamati gkioni ipothesi biasmou

Παράλληλα, ο Ηλίας Γκιώνης έκανε γνωστό ότι δέχεται απειλές, καθώς, εκτός από όλα τα άλλα, έχει προαναγγείλει ότι θα αποκαλύψει ένα ηχηρό όνομα Κυπρίου που κινεί τα νήματα σε μαστροπείες, ναρκωτικά και άλλες παρανομίες, στις οποίες είναι «βουτηγμένα» μέλη της λεγόμενης «καλής κοινωνίας».

«Με προσέγγισαν οι Αρχές από την Κύπρο για να στείλω επιστολή με όλα τα στοιχεία που έχω για την εμπλοκή της Κύπρου στο κύκλωμα και άλλα… Θα την έστελνα σήμερα (σ.σ.: χθες), αλλά δεν πρόλαβα, γιατί έτρεχα. Ευτυχώς, μια κοπέλα που μου είχε στείλει email έστειλε και στον δικηγόρο μου και του είπε να μη στείλω την επιστολή» έγραψε ο Ηλίας Γκιώνης σε νέα του ανάρτηση και πρόσθεσε:

«Έχω πληροφορίες που το επιβεβαιώνουν. Έχω κάνει back up σε διαφορετικές συσκευές. Παράλληλα, έχει και ο δικηγόρος μου τα αρχεία, αλλά και άτομα σε όλη την Ελλάδα, που εμπιστεύομαι και έχουν ασφαλές σύστημα. Στις Αρχές δεν θα δώσω κανένα στοιχείο, αν δεν μιλήσω πρώτα με τον δικηγόρο μου αλλά και με τον δικηγόρο της κοπέλας, και αυτό είναι οριστικό».

Πηγή: espressonews.gr