Ο Ηρακλής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Ο νικητής του φετινού GNTM έδωσε μια συνέντευξη που μεταξύ άλλων αποκάλυψε με ειλικρίνεια ποιος ήταν ο πραγματικός λόγος που χώρισε με την σύντροφο του καθώς το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί πολλά.

«Γενικά η σχέση μου με την Αγγελική ήταν μια πολύ όμορφη σχέση. Μέσα σε λίγους μήνες ένιωσα ότι την ξέρω πάρα πολύ καιρό. Ήταν απίστευτο για εμένα και πρωτόγνωρο. Απλά η τόσο έντονη εμπειρία μέσα στο παιχνίδι ήταν, που με έκανε να πω πρέπει να προχωρήσω… Συνειδητοποίησα τις αξία μου και τους στόχους μου. Είμαι πολύ δοτικός και αν είμαι σε μια σχέση δίνω το 100% του εαυτού μου. Αν είμαι σε μια δουλειά θα δώσω το 100% στη δουλειά. Δεν μπορώ να τα κάνω και τα δύο… Είναι κάτι δικό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά το μοντέλο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ξέρω ότι θα ήταν δίπλα μου και θα με στήριζε. Θα ένιωθα ότι την αδικώ σε κάποια πράγματα και δεν θα ήμουν δίπλα της όταν με χρειάζεται. Ένιωθα ότι ίσως την ξεχάσω, ότι μπορεί να παρεξηγήσει κάποια πράγματα. Θα με περιβάλλει ένας καινούργιος κόσμος, πολλά κορίτσια να λέμε και την αλήθεια».

Πηγή: espressonews.gr