Μετά τον Μπραντ Πιτ, που ανακοίνωσε την πρόθεσή του να κουνήσει μαντίλι στο Χόλιγουντ, και τον Μπρους Γουίλις, που ήδη εγκατέλειψε την ηθοποιία, ήρθε η σειρά του Ίθαν Χοκ. Ο πρωταγωνιστής της πρόσφατης ταινίας «The Black Phone» αποκάλυψε ότι πλησιάζει το τέλος της καριέρας του.

44166

Ο 51χρονος σταρ του Χόλιγουντ, που έγινε γνωστός με την ταινία «Ο κύκλος των χαμένων ποιητών» και έχει διεκδικήσει δύο φορές το βραβείο Οσκαρ χάρη στις ερμηνείες του, έκανε την αποκάλυψη στην ιστοσελίδα IndieWire, αναφέροντας ότι έχει αρχίσει ήδη «την τελευταία πράξη» της καριέρας του.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι πλέον δεν είναι «ένας ηλικιωμένος που νιώθει νέος», αλλά «ένας νεανικός ηλικιωμένος», προσθέτοντας ότι βρίσκεται «στο ξεκίνημα της καριέρας του ως γέροντας, στο ξεκίνημα της τελευταίας μου πράξης».

3789022

Κάνοντας έναν απολογισμό της μέχρι τώρα πορείας του στο Χόλιγουντ δήλωσε ότι «όταν ήμουν νεότερος, ήμουν σε φάση θα κάνω εκείνο και το άλλο, και από εκεί θα μάθω το τάδε και μετά θα δοκιμάσω εκείνο. Νόμιζα ότι είχα όλο τον χρόνο του κόσμου». Τόνισε επίσης ότι «τώρα λέω δεν έμαθα τίποτα από αυτό, ούτε από εκείνο και αντί να έκανα την άλλη ταινία, καλύτερα να περνούσα τρεις μήνες με την οικογένειά μου».

3247448

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr