Ο Δούκας Σεβαστός έγινε… Θεόδωρος Κολοκοτρώνης! Ο ηθοποιός Λεωνίδας Κακούρης αποχωρίστηκε για λίγο τα κομψά κοστούμια που φοράει ο ήρωάς του (και άρχοντας του θεσσαλικού κάμπου) στο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Άγριες μέλισσες» και έβαλε τη φουστανέλα με αφορμή ένα μεγάλο αφιέρωμα της εταιρίας παραγωγής Aikor για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821.

Στις backstage φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media, ο δημοφιλής ηθοποιός εμφανίζεται «μεταμορφωμένος» στον Γέρο του Μοριά να μελετάει το κείμενό του, λίγο πριν από την έναρξη του γυρίσματος και της φωτογράφισής του.

Οπως ήταν αναμενόμενο, το «κλικ» δεν έμεινε ασχολίαστο από τους πολυάριθμους fans του Λεωνίδα Κακούρη. Μεταξύ αυτών ήταν και η Μαρία Κορινθίου, η οποία πρωταγωνιστεί στο ίδιο πρότζεκτ ως Μπουμπουλίνα.

«Κολοκοτρώνη μου εσύ» σχολίασε η γνωστή ηθοποιός, η οποία μαζί με την ιδρύτρια της Aikor Productions Μαριάμ Νίκου έχουν βάλει τη δημιουργική σφραγίδα τους σε πολλά ξεχωριστά concepts των περιοδικών της εταιρίας παραγωγής. Στο αφιέρωμα για το 1821, ωστόσο, φαίνεται ότι ξεπέρασαν τον εαυτό τους με τις ιδέες τους.

Πέρα από το δημιουργικό κομμάτι, πάντως, η Μαρία Κορινθίου δεν γινόταν να μην πάρει και η ίδια μέρος στις «μεταμορφώσεις» του εν λόγω πρότζεκτ, επιλέγοντας να ενσαρκώσει μπροστά στον φακό μια από τις πιο σπουδαίες ηρωίδες της Ελληνικής Επανάστασης, τη Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα.

Πηγή: espressonews.gr