«Εγώ τον νιώθω σαν πατέρα μου. Πολλές φορές είναι τέρας αλλά για μένα ήταν και στήριγμα, μπαμπάς. Είναι και τα δύο αλήθεια»

Ποια γνωστή ηθοποιός σε συνέντευξή της μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες συναδέλφων της για ψυχολογική βία από τον Γιώργο Κιμούλη.

Ακούγοντας τις καταγγελίες συναδέρφων σας για ψυχολογική βία από τον Γιώργο Κιμούλη, αλήθεια πώς νιώσατε;

«Ναι αυτό ισχύει, είναι ο τρόπος του. Ή πιο σωστά, ένας από τους τρόπους του. Είναι πολύ ευφυής και μπορεί πολύ εύκολα να χειραγωγήσει κάποιον, να παίξει μαζί του και να τον κάνει να υποφέρει πολύ εάν το θελήσει. Ξέρω τις ιστορίες από πρώτο χέρι και τα κορίτσια πράγματι υπέφεραν τότε. Φυσικά και πρέπει να υπάρχουν όρια και καλά έκαναν και μίλησαν. Είχαν βασανιστεί, ο χώρος μας είναι τερέν, τρώμε πολύ βία. Αλλά αυτό δεν αναιρεί και μία άλλη πλευρά αυτού του ανθρώπου που έχει πολύ νοιάξιμο και αγάπη. Εγώ τον νιώθω σαν πατέρα μου. Πολλές φορές είναι τέρας αλλά για μένα ήταν και στήριγμα, μπαμπάς. Είναι και τα δύο αλήθεια», είπε η Μαρίνα Καλογήρου στο Bovary.gr.

Διαβάστε επίσης: Δώρα Χρυσικού: «Εγώ τον Γιώργο Κιμούλη τον έτρεμα» (video)

undefined 256769096 419386529828520 6316960037574380968 n

Πώς βιώσατε τη περίοδο της καραντίνας στην επαρχία;

«Ήταν πολύ πιο εύκολο. Ζούσαμε στη φύση, σε ένα υπέροχο σπιτάκι. Δε μας έλειπε κάτι. Απλώς να, οι καλλιτέχνες όταν δε δημιουργούμε, δεν εκφραζόμαστε για πολύ καιρό παθαίνουμε διάφορα! Η τέχνη είναι η λύτρωση μας, είναι η σύνδεση μας με τα συναισθήματα και την ψυχή μας. Όπως και για τους θεατές βέβαια».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr