Τις πρώτες του δηλώσεις έκανε ο Περικλής Κονδυλάτος, ο οποίος ήταν και ο πρώτος παίχτης που αποχώρησε από το «Survivor All Star». Ο γνωστός σχεδιαστής κοσμημάτων δήλωσε ότι είχε υποψιαστεί ότι θα ήταν ο πρώτος που θα έφευγε τονίζοντας ότι δεν είχε «κάποιον δικό του».

kondilatos 1

«Το περίμενα ότι θα αποχωρήσω. Το κατάλαβα από τη στιγμή που σχηματίστηκαν οι ομάδες και δεν είχα κανέναν δικό μου. Ήμουν η πιο εύκολη ψήφος για να βγουν όλοι από τη δύσκολη θέση. Είδα τον φίλο μου Κώστα Παπαδόπουλο που χάρηκε και ανακουφίστηκε. Όταν είπα ναι στο Survivor All Star δεν ήξερα ότι οι περισσότεροι που θα μπουν θα είναι αθλητές, πίστευα ότι θα είναι σαν εμένα. Μέχρι και την τελευταία στιγμή δεν ξέραμε ποιοι θα είναι μέσα. Όταν το έμαθα ήταν αργά για να κάνω πίσω. Όταν σχηματίστηκε η ομάδα, κατάλαβα ότι θα μείνω πολύ λίγο. Δεν περίμενα ότι θα ψηφιστώ από την πρώτη εβδομάδα, αλλά κάποιος έπρεπε να είναι σε αυτή τη θέση» ξεκίνησε μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό μας» και στον Χρήστο Λυσσέα ο Περικλής Κονδυλάτος.

asimakopoulos

Μάλιστα ο ίδιος δήλωσε ότι αισθάνεται πληγωμένος από την «προδοσία» του Γιώργου Ασημακόπουλου. «Ο Γιώργος Ασημακόπουλος με έχει πληγώσει πάρα πολύ. Δεν περίμενα να μου συμπεριφερθεί έτσι. Δεν θέλω να πω τι έχω κάνει για τον Γιώργο και πόσο έχω προσπαθήσει για τον Γιώργο, αλλά ξέρω ότι με πρόδωσε χαριτωμένα. Μίλησα μαζί του, του είπα τι με ενόχλησε, αλλά δεν ξέρω αν θα το δείτε. Πρόδωσε τη φιλία μας» είπε στο τέλος της συνέντευξης.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr