Μετά τα εγκαίνια της σχολής του ο Λάκης Λαζόπουλος βρήκε ελεύθερο χρόνο και βγήκε να διασκεδάσει.

Ο φωτογραφικός μας φακός τον εντόπισε στο νυχτερινό κέντρο «Fantasia» να διασκεδάζει με την παρέα του. Τα τελευταία χρόνια σπάνιες βραδινές εξόδους και σε μια από αυτές τον απαθανάτισε ο φωτογραφικός μας φακός.

«Ο Έλληνας θέλει να βλέπει κωμωδίες, να περάσει καλά. Εμείς είμαστε συνέχεια έξω και πιάνουμε την ψιλή κουβέντα. Οι βόρειοι λαοί είναι πιο κλειστοί. Όταν είσαι μέσα, όταν οργανώνεσαι σε μια μουντή πόλη, τα συναισθήματα σου ακολουθούν τον καιρό. Οι σκέψεις σου πολλαπλασιάζονται διαφορετικά όταν δεν μπορείς ν’ ανοίξεις το παράθυρο σου και να φωνάξεις. Αυτή τη φωνή προσπαθούν να την πουν αλλιώς, άρα ο τρόπος που γράφουν είναι πολύ πιο πιεστικός, απ’ ότι θα γράψει ένας Έλληνας.

Διαβάστε επίσης: «Τσακώσαμε» τον Λάκη Λαζόπουλου στη Βουκουρεστίου να κάνει τα ψώνια του

Από τον Αριστοφάνη να πάρεις, έγραφε έργα για ανοιχτά θέατρα, έργα που παίζονταν στο φως της ημέρας, τρίτον τα χωρικά ήταν διαλείμματα για φαγητό, τέταρτο τα έργα έχουν δομή: πρόλογος, κυρίως θέμα και στο τέλος κάτι σαν επιθεώρηση. Ο Αριστοφάνης με τη σάτιρα λειτουργούσε σαν καθρέφτης της κοινωνίας. Τους καλούσε για να τους δείξει τον εαυτό τους. Σατίριζε υπαρκτά πρόσωπα, πρόσωπα που τα ξέρει ο κόσμος. Δες ποια είδη θεάτρου γεννήθηκαν εδώ. Η τραγωδία, δηλαδή η περιγραφή του απόλυτου αδιεξόδου και ο σατιρικός σχολιασμός», έχει δηλώσει σε συνέντευξή του στο παρελθόν.

2101 LAKIS LAZOPOYLOS 22102021.jpg 1601 LAKIS LAZOPOYLOS 22102021.jpg 1201 LAKIS LAZOPOYLOS 22102021 0501 LAKIS LAZOPOYLOS 22102021 0301 LAKIS LAZOPOYLOS 22102021 scaled

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr