Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψαν στο «Πρωινό» της Πέμπτης πως σήμερα παντρεύονται η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου στη Σύρο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

«Αύριο παντρεύονται η Δανάη Μιχαλάκη, η Δρόσω από τις Άγριες Μέλισσες, με τον αγαπημένο της Γιώργο Παπαγεωργίου. Ο γάμος θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο, σε ένα νησί. Στον γάμο θα είναι πολύ δικοί τους άνθρωποι, σαφώς και κάποιοι συνεργάτες. Σίγουρα θα είναι η Μαρία Κίτσου και η Έλλη Τρίγγου», είπε η Φαίη Σκορδά.

Η Φιλαρέτη Κομνηνού το διέψευσε με μια φωτογραφία στο instagram από τα παρασκήνια των γυρισμάτων της σειράς «Αγγελική» γράφοντας στη λεζάντα: «Ναι. Παντρεύεται ο γιος μου αύριο. Με μια διαφορά: ο τηλεοπτικός μου γιος παντρεύεται, ο Δημήτρης».

Ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Παρασκευής θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα επιμένοντας πως ο γάμος θα γίνει σήμερα.

«Να ξαναπούμε πάλι γιατί όταν λέμε κάτι εδώ στο “Πρωινό” το τσεκάρουμε για να το πούμε βίον ανθόσπαρτον και με το καλό στην Δανάη Μιχαλάκη και το Γιώργο Παπαγεωργίου, οι οποίοι παντρεύονται σήμερα όπως είπαμε και χθες. Να το ξαναπούμε γιατί κάποιοι δεν το κατάλαβαν. Σήμερα λοιπόν γίνεται γάμος σε πολύ κλειστό οικογενειακό κύκλο. Να πω εγώ που ξέρω το ρεπορτάζ πως είναι καλεσμένοι λίγοι δεκάδες άνθρωποι. Δεν είναι παραπάνω από 30- 40 άτομα. Να τους ευχηθούμε σήμερα να περάσουν μια πολύ όμορφη, λαμπερή ημέρα και να την χαρούν να τη θυμούνται για πάντα με ευτυχία και χαρά», είπε.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr