Σαδιστικά ρομαντικός αποδεικνύεται ο Μασίν Γκαν Κέλι.

Ο ράπερ, στη συνέντευξη που έδωσε μαζί με την αρραβωνιαστικιά του Μέγκαν Φοξ στη «Vogue», αποκάλυψε ότι το ειδικά σχεδιασμένο δαχτυλίδι αρραβώνων που της έδωσε όταν της έκανε πρόταση αποτελείται από δύο βέρες που στην πραγματικότητα είναι αγκάθια!

MASIN GAN GELLY MONOPETRO MEGAN FOX

«Οπότε, αν προσπαθήσει να το βγάλει, θα πονέσει» εξήγησε ο μουσικός, προσθέτοντας γελώντας ότι «η αγάπη είναι πόνος». Η Φοξ έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες για την ιδιαιτερότητά του σε επίπεδο πετραδιών.MASIN GAN GELLY MONOPETRO MEGAN FOX «Είναι ένα καθαρό κολομβιανό σμαράγδι χωρίς επεξεργασία. Απλά λαξεύτηκε σε σχήμα δακρύου απευθείας στο αδαμαντωρυχείο. Η ιδέα είναι ότι το δαχτυλίδι μπορεί να γίνεται δύο ξεχωριστά, ενώ όταν είναι ένα, συγκρατείται από έναν μαγνήτη» εξήγησε.MASIN GAN GELLY MONOPETRO MEGAN FOX

Αν και κανείς δεν μίλησε για την αξία αυτού του ιδιαίτερα περίτεχνου δαχτυλιδιού, που «είναι ταυτόχρονα μοντέρνο και πολύ ξεχωριστό», σύμφωνα με τον κοσμηματοπώλη Στέφεν Γουέμπστερ που το έφτιαξε, ειδικοί εκτιμητές κάνουν λόγο για 500.000 δολάρια.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr