Η βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Κατερίνα Μονογυιού έγινε η έμπνευση του Ματθαίου Γιαννούλη για το νέο βιντεοκλίπ του. Πρωταγωνίστρια είναι η ίδια και είναι η πρώτη φορά που γράφεται τραγούδι για πολιτικό, αλλά η Κατερίνα το κατάφερε και αυτό.

Τέσσερις διαπρεπείς καλλιτέχνες, λοιπόν, ο Ματθαίος Γιαννούλης, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Πολυχρόνης Κορρές κι ο Μιχάλης Λιαγούρης, πήραν το προεκλογικό βιντεοσπότ της βουλευτού και το «έντυσαν» με στίχους που έγραψε ο λαϊκός συνθέτης και τραγουδιστής Γιαννούλης. Όλο αυτό έγινε φυσικά με τη σύμφωνη γνώμη της βουλευτού, για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα έσοδα του τραγουδιού, από τις διάφορες πλατφόρμες που θα το ανεβάσουν, θα διατεθούν στο Πτωχοκομείο Θήρας. «Πρώτη φορά γράφτηκε τραγούδι για πολιτικό. Ευχαριστώ από καρδιάς τον Λευτέρη Πανταζή, τον Ματθαίο Γιαννούλη, τον Μιχάλη Λιαγούρη και τον Πολυχρόνη Κορρέ γι’ αυτό το υπέροχο τραγούδι που το εμπνεύστηκαν και ερμήνευσαν αυθόρμητα. Το αφιερώνω σε όλες τις Κατερίνες των Κυκλάδων. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα έσοδα θα διατεθούν στο Πτωχοκομείο Θήρας» λέει στη στήλη η βουλευτής Κυκλάδων Κατερίνα Μονογυιού.

Οι τρεις καλλιτέχνες και φίλοι της βουλευτού, ο Γιαννούλης, ο Κορρές και ο Λιαγούρης, είναι Κυκλαδίτες. Την έκπληξη άρα κάνει ο Λευτέρης Πανταζής, που τραγουδάει για την Κατερίνα: «…Οπου περάσεις και σταθείς για σένανε μιλάνε και στα Κυκλαδονήσια μας όλοι σε αγαπάνε… Ποτέ κανένας δεν μπορεί να σε κακολογήσει, γιατί σε κάθε πρόβλημα ψάχνεις να βρεις τη λύση. Ένα Αιγαίο ολόκληρο τρελαίνεται μαζί σου, γιατί από τα μάτια σου φαίνεται η ψυχή σου»!

Πηγή: espressonews.gr