Από διεθνής ποδοσφαιριστής… ηθοποιός! Ενας από τους παλιούς θρύλους των γηπέδων, ο διεθνής Ελληνας άσος του ποδοσφαίρου Μιχάλης Βλάχος, αποφάσισε να κάνει στροφή στην καριέρα του και να ασχοληθεί με την υποκριτική τέχνη. Όχι, δεν πρόκειται για πρωταπριλιάτικο αστείο, αλλά για αληθινή είδηση.

  • Από τον Νίκο Νικόλιζα

Ο Μιχάλης Βλάχος αγωνίστηκε συνολικά 10 φορές με την Εθνική Ελλάδος το διάστημα 1989-97 κατακτώντας τα γήπεδα και με τις φανέλες του Απόλλωνα Σμύρνης, του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, ενώ αγωνίστηκε και στο εξωτερικό.

2674916

Πατώντας στο θεατρικό σανίδι, δίπλα στον φίλο του Τάκη Βαμβακίδη, με την παράσταση «Ενεκα Zeneca», o σπουδαίος ποδοσφαιριστής, που έχει γράψει τη δική του αθλητική ιστορία, απέδειξε ότι χωρίς κανένα κόμπλεξ μπορεί να σταθεί επαγγελματικά επάξια και ως ηθοποιός. Άλλωστε, δεν είναι τυχαίο ότι από τις αρχές της δεκαετίας του 2000 είχε ήδη δοκιμάσει τις υποκριτικές του ικανότητες σε σίριαλ της ιδιωτικής τηλεόρασης. «Το 2004 είχα συμμετάσχει στο σίριαλ “Στο παιχνίδι της συγγνώμης” δίπλα στον Τάκη Βαμβακίδη, τον Πασχάλη Τσαρούχα και πολλούς άλλους αξιόλογους ηθοποιούς.

Αρα, δεν ήταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα όλο αυτό» λέει αποκλειστικά στην «Espresso» και συνεχίζει ο διεθνής άσος του ποδοσφαίρου: «Την πρόταση μου την έκανε ο Τάκης Βαμβακίδης και με πρότεινε να παίξω τον ρόλο ενός δημοσιογράφου που έκανε έρευνα για τα μέτρα και τον Covid. Απλά προσάρμοσαν τον ρόλο στο πραγματικό μου επάγγελμα, αυτό του ποδοσφαιριστή. Είχε αρκετά στοιχεία από την επαγγελματική μου ζωή αυτός ο ρόλος.

Φ4 59

Μου έστειλαν το σενάριο στο εξωτερικό, το διάβασα και άρχισα να το μαθαίνω. Παίξαμε στο Μαρούσι σε μια εκδήλωση, και όπως αντιλήφθηκα θα πάει περιοδεία αυτό το θεατρικό». Στην ερώτηση αν ξεκινάει μια καινούργια καριέρα για εκείνον, ο ίδιος χαμογελάει. «Μπα, δεν νομίζω να ξεκινήσω νέα καριέρα ως επαγγελματίας. Όμως επειδή δεν κωλύομαι να δοκιμάζω νέα πράγματα στη ζωή μου, ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να σου φέρει το μέλλον. Μου άρεσε όλο αυτό που βίωσα, και το διασκέδασα.

Ο Τάκης Βαμβακίδης μού είπε ότι αντεπεξήλθα στον ρόλο και του άρεσα πολύ» αναφέρει στην «Espresso» ο ποδοσφαιριστής. Στο τέλος της παράστασης, μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής καταχειροκροτήθηκε για τον ρόλο του και την υποκριτική του δεινότητα, ενώ στην ερώτηση πόσο δύσκολο είναι να μεταπηδήσει ένας ποδοσφαιριστής από τα γήπεδα στα θέατρα, δεν κρύβει τα δυνατά του γέλια: «Όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο και τα αθλήματα είμαστε αρκετά προσαρμοστικοί και πειθαρχημένοι άνθρωποι και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε σε δύσκολες συνθήκες».

Πηγή: espressonews.gr