Βούρκωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος ακούγοντας τη Σοφία Βόσσου στον αέρα του «Just the 2 of us» το βράδυ του Σαββάτου. Η αγαπημένη τραγουδοποιός, η οποία -όπως έχουμε γράψει πολλάκις το προηγούμενο διάστημα- περνάει μια σοβαρή περιπέτεια υγείας και μπαινοβγαίνει στα νοσοκομεία, έκανε μια ευχάριστη έκπληξη τόσο στον πρώην σύντροφό της και νυν καλό της φίλο όσο και στους κριτές και διαγωνιζόμενους στο λαμπερό show του Open.

Όλα άρχισαν όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέβηκε στη σκηνή και ερμήνευσε τα «Χαμένο νησί» και «Κουτσουράκι», με συνοδεία πιάνου. Ο ίδιος είχε αρκετά χρόνια να τραγουδήσει ζωντανά σε κάποια εκπομπή και χάρισε μια συγκινητική ερμηνεία. Στη συνέχεια ο παρουσιαστής του «J2US» Νίκος Κοκλώνης του έκανε επαγγελματική πρόταση να τον έχει σε κάποια από τις επόμενες παραγωγές του. «Έχω κάνει πολλά πράγματα στην τηλεόραση. Τηλεοπτική πρόταση συνεργασίας πρώτη φορά μού συμβαίνει. Μου πήρες την παρθενιά στον αέρα» απάντησε ο Ανδρέας.

«Είναι η ζωή μου»

Αμέσως μετά ακολούθησε μια μεγαλύτερη έκπληξη: Η Σοφία Βόσσου βγήκε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στο show και μίλησε από καρδιάς. «Ξεκίνησα με μια διάθεση να κάνω πλάκα στον Ανδρέα, αλλά τον είδα που τραγούδησε ύστερα από τόσο καιρό και συγκινήθηκα πάρα πολύ. Ο Ανδρέας είναι η μεγάλη αγάπη της ζωής μου, πραγματικά. Είναι η οικογένειά μου, είναι η καρδιά μου, είναι η ζωή μου η ίδια. Χαίρομαι πάρα πολύ που τον βλέπω να έχει επιστρέψει δυναμικά, που είναι όμορφος, που έχει πολλά να δώσει» δήλωσε η τραγουδίστρια.

Τα λόγια της άγγιξαν τόσο τον Μικρούτσικο που βούρκωσε. «Ήρθα εδώ να γελάσω και να χαμογελάσω, μου βγάζεις τη Σοφία, γιατί το κάνατε αυτό;» ανέφερε, μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ενώ στο τέλος ζήτησε ένα λα μινόρε και οι δυο τους τραγούδησαν παρέα το «Φιλαράκι».

Πηγή: espressonews.gr