Ο Νεκτάριος Σφυράκης μίλησε σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Happy Day» για την περιπέτεια υγείας του και πως το διαχειρίστηκε. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως τυχαία ανακάλυψε το σοβαρό πρόβλημα που είχε καθώς πήγε για μια απλή εξέταση και τον ενημέρωσαν οι γιατροί πως πρέπει άμεσα να χειρουργηθεί, για να αφαιρέσει κακοήθη όγκο που είχε στο νεφρό. Ο ίδιος τόνισε πως βλέποντας τα αρνητικά αποτελέσματα των εξετάσεων το μόνο που σκεφτόταν ήταν τα παιδιά του.

«Από μία εξέταση τυχαία ανακάλυψα ότι έχω κακοήθη όγκο στο νεφρό που έπρεπε πάση θυσία να αφαιρεθεί. Φεύγω από τα νοσοκομείο όρθιος και με σιγουριά. Αν με έβλεπες δέκα μέρες πριν, δεν θα είχες αυτή την εικόνα. Πήγα για εξετάσεις ρουτίνας. Δεν ένιωθα τίποτα και γι’ αυτό το λόγο δεν πήγα να παραλάβω τα αποτελέσματα αμέσως.

Όταν είδα τις εξετάσεις νόμιζα ότι δεν αφορά εμένα. Από τα νεύρα μου ψιλογέλασα, είναι αντίδραση του οργανισμού να “φεύγεις” από το γεγονός. Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα βλέποντας την κακοήθεια ήταν τα παιδιά μου και μετά τι θα κάνω. Το χειρουργείο διήρκησε τέσσερις ώρες. Όταν άνοιξα τα μάτια μου είπα δόξα τω Θεώ, είμαστε ακόμα εδώ. Πιστεύω πολύ στον Θεό. Δεν πιστεύω στην τύχη και τη σύμπτωση.

Τα παιδιά είχαν την πληροφορία που μπορούσαν να διαχειριστούν, ότι ο μπαμπάς έχει χτυπήσει λίγο στην κοιλιά και πρέπει να αποφεύγουμε αγκαλιές και παιχνίδια. Το σπίτι με 4 παιδιά είναι… Βαγδάτη. Προσπαθώ να καλύψω τα έξοδά μου προκειμένου να τα βγάζουμε πέρα κάθε μέρα. Η κατάθλιψη είναι πολυτέλεια σήμερα. Δεν πρόκειται να με πιάσει μια τέτοια βλάβη και να με αποπροσανατολίσει», δήλωσε ο τραγουδιστής.

Πηγή: espressonews.gr