Μια πυρκαγιά άλλαξε ξαφνικά τη ζωή ενός από τους παίκτες του φετινού «Voice».

  • Από τον
    Ηλία Μαραβέγια

Μπορεί ο Σταύρος Κρητικός, να μην ανέφερε κάτι σχετικό στην blind audition του show ταλέντων του Σκάι, όπου τον είδαμε να περνάει με επιτυχία στην επόμενη φάση πριν από λίγες εβδομάδες, ωστόσο πρόκειται για έναν καλλιτέχνη ο οποίος «αναδύθηκε» ξανά μέσα από τις… στάχτες του σπιτιού του. Ο λόγος; Πριν από περίπου δύο χρόνια ξέσπασε φωτιά στο πατρικό του και ο ίδιος έχασε όλα του τα υπάρχοντα!

Εικόνες καταστροφής από το καμένο σπίτι του καλλιτέχνη

Σύμφωνα με πληροφορίες που αλιεύσαμε από τοπικά μέσα ενημέρωσης, τα οποία είχαν ασχοληθεί με το θέμα εκείνη την περίοδο, καθώς ο Σταύρος Κρητικός είναι δημοφιλής στη συμπρωτεύουσα και εμφανιζόταν και τότε σε νυχτερινά μαγαζιά, η φωτιά προκλήθηκε από το τζάκι, ξεκινώντας από την κρεβατοκάμαρά του και γρήγορα επεκτάθηκε σε όλον τον υπόλοιπο όροφο. Χρειάστηκε μάλιστα να σπεύσουν οκτώ άντρες με τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας για να την κατάσβεσή της.

Εικόνες καταστροφής από το καμένο σπίτι του καλλιτέχνη

Όπως είχε δηλώσει τότε στην τοπική ιστοσελίδα olathessaloniki.com, στην οποία δημοσιεύτηκαν και σχετικές εικόνες, πληροφορήθηκε τα καθέκαστα από τη μητέρα του, ενώ βρισκόταν στον δρόμο για το πατρικό του. «Έτρεχα σαν τρελός, φοβούμενος για την ασφάλεια και τη σωματική ακεραιότητα όλης της οικογένειάς μου, όπως και των δύο σκυλιών μου. Όταν έφτασα και βεβαιώθηκα για την ασφάλειά τους, άρχισα να ανησυχώ για τα μουσικά μου όργανα. Τελικά η φωτιά κατέκαψε όλο το δωμάτιό μου και τα προσωπικά μου αντικείμενα, και προχώρησε στα υπόλοιπα δωμάτια του ορόφου» είχε πει τότε χαρακτηριστικά.

Εικόνες καταστροφής από το καμένο σπίτι του καλλιτέχνη

Σήμερα, περίπου δύο χρόνια μετά, ο Σταύρος Κρητικός δίνει τον καλύτερο εαυτό του στο μουσικό show του Σκάι. Στο βίντεο που προηγήθηκε της οντισιόν του, ωστόσο, επέλεξε να μην αποκαλύψει το περιστατικό με τη φωτιά, σε αντίθεση με άλλους συμμετέχοντες που βγάζουν στη φόρα οτιδήποτε έχει… άρωμα από reality για λόγους δημοσιότητας. Εκείνος αποφάσισε να στηριχτεί στη φωνή του και μόνο, ερμηνεύοντας το «Κάτι παραπάνω» και έκανε την Έλενα Παπαρίζου και τον Σάκη Ρουβά να γυρίσουν τις καρέκλες τους. Τότε ο Σταύρος όχι μόνο επέλεξε ως coach του την Έλενα, αλλά τη φλέρταρε κιόλας: «Επειδή σίγουρα θέλω να έχω πολύ χρόνο με μια πανέμορφη γυναίκα, γι’ αυτό θα επιλέξω να πάω με την ομάδα της Έλενας. Sorry, Σάκη» είπε χαρακτηριστικά.

Πηγή: espressonews.gr