Η συνάντηση της Μαριαλένας Ρουμελιώτη και του Σάκη Κατσούλη (που, δίχως άλλο, είναι από τα πρόσωπα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν που απασχόλησαν όσο λίγα) με τον Λευτέρη Πανταζή έβγαλε ειδήσεις!

Οι δύο πρώην Survivors βρέθηκαν στο σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή, μια και είναι μεγάλοι θαυμαστές του και ήθελαν να τον γνωρίσουν από κοντά! Μάλιστα, ανάμεσα στον Λε-Πα και στο πρώην ζευγάρι, που βρέθηκε στο επίκεντρο της δημοσιότητας όχι μόνο λόγω του reality, αλλά και λόγω της σχέσης που είχαν και της «αναθέρμανσης» στις παραλίες του Αγίου Δομίνικου, υπάρχει… παρελθόν, μια και, όπως έμαθε η «Espresso», όταν ο Σάκης κυνηγούσε τη Μαριαλένα και πήγαινε στα μαγαζιά όπου εμφανιζόταν ο Πανταζής, της αφιέρωνε τραγούδια του!

Ετσι, ο νικητής του «Survivor» και η Ρουμελιώτη πήγαν με τον κουμπάρο του Λευτέρη, Μάκη Χρήστου στο σπίτι του ενώ στην παρέα βρισκόταν και η κόρη του τραγουδιστή Κόνι Μεταξά και πάνω στο ποτό, έσκασαν οι ειδήσεις! Κατσούλης και Ρουμελιώτη θα πρωταγωνιστήσουν στο video clip του νέου τραγουδιού του Λευτέρη Πανταζή με τίτλο «Τράβα τη σκανδάλη», το οποίο θα σκηνοθετήσει ο Βαγγέλης Τσαουσόπουλος!

Μάλιστα, υπάρχουν και κάποια καρμικά στοιχεία, μια και το τραγούδι μιλάει για ένα ζευγάρι που ερωτεύεται, χωρίζει και ξανάρχεται κοντά ύστερα από μύριες δυσκολίες και εμπόδια! Κάτι που συμβαίνει και στην περίπτωση των δύο πρώην Survivors! Θέλετε και το πιο ωραίο;

Ιδια θέληση

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», ο Λευτέρης Πανταζής είπε στον Σάκη και στη Μαριαλένα ότι, στην περίπτωση που έρθουν και πάλι κοντά και ενώσουν ξανά τις ζωές τους, θα είναι αυτός που θα τους παντρέψει!

Βέβαια, την ίδια θέληση για κουμπαριά έχει εκφράσει και ο Τριαντάφυλλος, οπότε δεν είναι διόλου απίθανο να έχουμε δύο κουμπάρους – και τι κουμπάρους!

Πηγή: espressonews.gr