Ο Γρηγόρης Πετράκος ξέσπασε με βίντεο στο facebook κατά των δημοσιογράφων.

Ο τραγουδιστής δημιούργησε σάλο αντιδράσεων όταν είπε πως θα εμφανιστεί σε νυχτερινό κέντρο της Πάτρας αλλά δεν θα κάνει εμβόλιο για τον κορονοϊό.

Όταν δέχτηκε να τραγουδήσει σε κέντρο μόνο για εμβολιασμένους πολλοί είπαν πως κάνει «κωλοτούμπα» καθώς εκείνος είχε ασκήσει κριτική στον Πάνο Κιάμο όταν είχε κάνει κάτι αντίστοιχο. Με ανακοίνωσή του στα Μέσα ξεκαθάρισε τη θέση του αλλά επειδή δεχόταν πολλά μηνύματα και κριτική δημοσίευσε ένα βίντεο λέγοντας τα πράγματα έξω από τα δόντια και ξεσπώντας κατά των δημοσιογράφων.

«Μετά από τόσο καιρό ανεργίας εχθές ανακοίνωσε ο χώρος στην Πάτρα, με τον οποίο έχω μια άριστη συνεργασία εδώ και οκτώ χρόνια, ότι θα ξεκινήσουμε πάλι τις χειμερινές μας εμφανίσεις. Πάρα πολύ στεναχωρήθηκαν εκεί στα κανάλια. Γιατί να δουλέψει ο Πετράκος; Τι; Θα δουλέψει ο Πετράκος μετά από ενάμισι χρόνο;

Κωλοτούμπα! Γιατί ο Πετράκος ήταν που έλεγε στον Κιάμο να μη δουλέψει! Άρα κωλοτούμπα! Κάποιοι λίγοι από τους φίλους μου – εντός εισαγωγικών – μου έστειλαν μήνυμα ότι τους πρόδωσα. Καταρχήν δεν ζητάω από κανέναν την άδεια να εργαστώ. Και οικονομικά και καλλιτεχνικά έχω ανάγκη να εργάζομαι.

Εγώ δεν έχω επιλογή, μη ρίχνετε πάνω μου αυτή την επιλογή. Ο Πετράκος θα τραγουδήσει μόνο για εμβολιασμένους; Αλήθεια; Κάνω εμετό πάνω στη μούρη σας με αυτό που είπατε. Αν είχα επιλογή δεν φαντάζεστε που θα πέταγα αυτή την απόφαση. Αλλά τι ζητάτε από εμένα; Να κλείσω το μαγαζί που δουλεύω; Να μην επιβιώσω; Να μη συντηρήσω την οικογένεια μου;».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr