Ο Πέτρος Γαϊτάνος ζήτησε δημόσια συγγνώμη για τις δηλώσεις υποστήριξης που είχε κάνει στο παρελθόν για τη Χρυσή Αυγή.

Θέλοντας να ξεκαθαρίσει μια και καλή το θέμα της σύνδεσης του ονόματός του με το ακροδεξιό κόμμα που μπήκε στη Βουλή και στην πορεία κρίθηκε από την ελληνική Δικαιοσύνη ως εγκληματική οργάνωση, ο γνωστός ερμηνευτής τοποθετήθηκε το πρωί της Κυριακής, στο πλαίσιο συνέντευξής του στην εκπομπή «Ελα, χαμογέλα!», στο Open.

«Ημασταν σε μια περίεργη κατάσταση κρίσης, βλέπαμε ότι αυτοί οι άνθρωποι βοηθούσαν κάποιους γέροντες, κάποιους ανθρώπους που είχαν προβλήματα στο κέντρο της Αθήνας. Εγώ έκανα ένα λάθος, όμως, σε αυτό και γι’ αυτό το λάθος θέλω να ζητήσω ένα συγγνώμη. Ακούγοντας τώρα αυτά που είπα τότε, δεν μου ταιριάζει ο Πέτρος αυτός και το θεωρώ περίεργο πώς ο Πέτρος είπε αυτά» ανέφερε αρχικά.

«Ενιωσαν άβολα»

«Δεν έχω καμία σχέση μαζί τους. Πρέπει, όμως, να ξεκαθαριστεί αυτή η ιστορία, να τελειώσει. Ποτέ δεν τους στήριζα, δεν τους στηρίζω και ποτέ δεν ήμουν άνθρωπος που ήμουν δίπλα και μου άρεσε η βία, η παραβατικότητα, η εγκληματικότητα. Οπως φάνηκε, αυτοί οι άνθρωποι, εκτός από κάποια πράγματα που προσπαθούσαν να κάνουν, δεν ήταν ευθείς. Επειδή εγώ δεν ταίριαζα σε αυτό, θέλω να ζητήσω συγγνώμη γι’ αυτούς που πιθανόν στενοχωρήθηκαν ή ένιωσαν άβολα από αυτό που είπα» τόνισε στη συνέχεια.

«Δεν θέλω να με συνδέει ποτέ ξανά κανένας με τέτοιες δράσεις, με τέτοιους τρόπους ζωής. Η συνέπεια αυτών που λέω τώρα φαίνεται από όλη την πορεία μου. Εγώ δεν είχα ποτέ καμία σχέση με αυτούς τους ανθρώπους και όταν με πλησίασαν τους ξεκαθάρισα ότι “παιδιά, εγώ δεν έχω καμία σχέση μαζί σας”» κατέληξε ο Πέτρος Γαϊτάνος.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr