Σε νέες αποκαλύψεις αναφορικά με τις οικονομικές συναλλαγές που είχε η μητέρα της Καρολάιν με τον 33χρονο πιλότο της προχώρησε ο δικηγόρος της οικογένειας της 20χρονης, που δολοφονήθηκε στα Γλυκά Νερά.

Σύμφωνα με όσα είπε ο Θανάσης Χαρμάνης στον “ΣΚΑΪ”, η μητέρα της Καρολάιν του έδωσε 2.200 ευρώ για το φέρετρο, 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σορού της 20χρονης στην Αλόννησο, ενώ δέκα ημέρες πριν το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά του έδωσε 20.000 ευρώ.

«Πόση αξία έχει, αλήθεια, ο ισχυρισμός ενός ανθρώπου που επί 37 ημέρες ανάγκασε τις αρχές να αναζητούν 3 ληστές που έπνιξαν τη μητέρα του παιδιού του και τον σκύλο τους; Η εκπληκτική σκηνοθεσία, το απαράμιλλο υποκριτικό ταλέντο προκάλεσαν δάκρυα σε ανθρώπους με ενσυναίσθηση. Κρίμα που η σύλληψη του το Κρατικό Θέατρο από τον ιδανικό διευθυντή στη χηρεύουσα θέση.

Εκτός των 2.200 ευρώ για το φέρετρο προσθέστε και 2.000 ευρώ για τη μεταφορά της σωρού στην Αλόννησο! Το όλον 4.200 ευρώ. Φυσικά δε γίνεται λόγος για το τραπεζικό έμβασμα των 30.000 ευρώ ούτε τις 20.000 ευρώ που παρέλαβε σε μετρητά μαζί με τόνο Αλοννήσου και μέλι θυμαρίσιο. Αυτά ήταν το πανωπροίκι που λέει ο λαός. Όπως και τα 1.000 ευρώ που ενθυλάκωνε μηνιαίως από την πεθερούλα του, που επί 35 ημέρες».

Πηγή: patrastimes.gr