Αχρησιμοποίητες βόμβες στο οπλοστάσιο του Χάρι! Ο πρίγκιπας έδωσε συνέντευξη στη βρετανική εφημερίδα «The Telegraph» με αφορμή την κυκλοφορία της αυτοβιογραφίας του «Spare», λέγοντας πως έχει αρκετό υλικό για ακόμη δύο απομνημονεύματα.

harry 1

Παράλληλα πρόσθεσε πως «συγκρατήθηκε» επειδή πίστευε ότι ο πατέρας και ο αδελφός του δεν θα τον συγχωρούσαν ποτέ. Στην ίδια συνέντευξη ανέφερε ότι η έκδοση των απομνημονευμάτων του δεν ήταν μια προσπάθεια να ρίξει τη μοναρχία. «Πρόκειται για την προσπάθεια να τους σώσουμε από τον εαυτό τους. Και ξέρω ότι θα με σταυρώσουν πολλοί άνθρωποι επειδή το λέω αυτό» πρόσθεσε χαρακτηριστικά!

promo prince harry meghan markle

Να σημειωθεί πως η αυτοβιογραφία του Χάρι πούλησε 1.400.000 αντίτυπα στην αγγλική γλώσσα την πρώτη ημέρα που κυκλοφόρησε, με τον Χάρι να τονίζει στην εφημερίδα: «Υπάρχουν κάποια πράγματα που συνέβησαν, ειδικά μεταξύ εμένα και του αδελφού μου, και σε κάποιο βαθμό μεταξύ εμένα και του πατέρα μου, που απλώς δεν θέλω να τα μάθει ο κόσμος. Γιατί δεν νομίζω ότι θα με συγχωρούσαν ποτέ».

Ο Χάρι είπε επίσης ότι ανησυχεί για τα παιδιά του Ουίλιαμ, τονίζοντας ότι αισθάνεται «μια ευθύνη γνωρίζοντας ότι από αυτά τα τρία παιδιά, τουλάχιστον ένα θα καταλήξει σαν εμένα, το εφεδρικό. Και αυτό πονάει, αυτό με ανησυχεί».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr