Για τη… χύτρα των εξαρτήσεων μίλησε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, αποκαλύπτοντας όλα όσα έζησε την περίοδο που ήταν βουτηγμένος στον κόσμο των παραισθήσεων!

Ο γνωστός σεφ και άλλοτε κριτής του «MasterChef» βρέθηκε στην κάμερα της εκπομπής «Αυτοψία» του Αντώνη Σρόιτερ και αποκάλυψε πως έχει φτάσει τρεις φορές κοντά στον θάνατο από τη χρήση ναρκωτικών!

«Η ιστορία με τα ναρκωτικά ξεκινάει πάντα με χαρά και γέλιο. Τις πρώτες φορές περνάς πάρα πολύ καλά, ανάλογα βέβαια και τι ναρκωτικά θα κάνεις, και πάντα καταλήγει με κλάμα. Τόσο από σένα όσο και από τους γύρω σου. Ξεκίνησα με αμφεταμίνη, δεν ήμουν ο παραδοσιακός τύπος που θα ξεκινούσε με χασίς ή μαριχουάνα στην Αμερική. Με βοηθούσε πάρα πολύ να κάνω δουλειές, να διαβάζω, να μένω ξύπνιος περισσότερες ώρες και σιγά σιγά δοκίμασα τα πάντα. Κάποια τα απέρριπτα γιατί δεν μου ταίριαζαν και κάποια άλλα μου κολλούσαν πάρα πολύ» ανέφερε ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, ενώ στη συνέχεια ανέφερε πως το ναρκωτικό που του «ταίριαξε» τελικά ήταν η ηρωίνη.

«Ήταν ένα ναρκωτικό φοβερά δημιουργικό. Όντας παιδί του ’70 και του ’80, είχα την παρακαταθήκη, δηλαδή είχα ανθρώπους δίπλα μου να μου μιλούν γι’ αυτό, και τώρα λέω ευτυχώς, αλλά τότε δυστυχώς μου κόλλησε» είπε χαρακτηριστικά. Το πιο συγκλονιστικό όμως ήταν πως έφτασε τρεις φορές κοντά στον θάνατο. «Κάτω από άλλες συνθήκες αυτή τη στιγμή δεν θα μιλούσαμε. Έχω σχεδόν πεθάνει τρεις φορές. Ήμουν όμως τυχερός και είμαι εδώ σήμερα και μπορώ με σιγουριά να διηγούμαι τις ιστορίες που πέρασαν» ανέφερε, αποκαλύπτοντας όσα του συνέβαιναν τη δεκαετία του ’90.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr