Κάθε άλλο παρά ανακουφισμένος νιώθει ο Σον Πεν μετά την πρόσφατη έκδοση του διαζυγίου του από τη Λέιλα Τζορτζ, αφού, όπως εκμυστηρεύτηκε σε συνέντευξή του, παραμένει ερωτευμένος μαζί της.

Ο 61χρονος ηθοποιός, μιλώντας με ειλικρίνεια στο «Hollywood Authentic», παραδέχτηκε ότι κατέστρεψε τον γάμο του επειδή ήταν πολύ αμελής. «Υπάρχει μία γυναίκα με την οποία είμαι τόσο ερωτευμένος, η Λέιλα Τζορτζ, την οποία βλέπω μόνο περιστασιακά τώρα, γιατί τα σκ…. στον γάμο» ανέφερε ο Πεν.

«Ημασταν παντρεμένοι έναν χρόνο, όμως για πέντε χρόνια υπήρξα πολύ αμελής τύπος» πρόσθεσε, διευκρινίζοντας ότι ουδέποτε υπήρξε άπιστος. «Επέτρεψα στον εαυτό μου να βυθίζομαι στην κατάθλιψη και να οδηγούμαι στο αλκοόλ και στα υπνωτικά στις 11 το πρωί, παρακολουθώντας ειδήσεις την εποχή Τραμπ και πέφτοντας σε απελπισία» συνέχισε, προσθέτοντας πως «σε καμία γυναίκα δεν αρέσει να ξυπνάει το πρωί και να βλέπει τον σύζυγό της στον καναπέ ξύπνιο από τις 4 τα χαράματα, να αποφασίζει στις 10.30 το πρωί ότι είναι μια καλή ώρα να πιει μια διπλή βότκα κι ένα υπνωτικό, και να της λέει “καλημέρα, αγάπη μου, πάω να λιποθυμήσω για μερικές ώρες για να ξεφύγω από όλα αυτά τα σ…”». Ο Πεν, ο οποίος εξακολουθεί να στηρίζει τον αγώνα της Ουκρανίας εναντίον της Ρωσίας, αποκάλυψε επίσης ότι το τελευταίο διάστημα τού πέρασε από το μυαλό να πάρει τα όπλα και να πολεμήσει στο πλευρό των Ουκρανών.

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr