Ο ένας εκ των τριών κριτών του «MasterChef», ο οποίος ζει στιγμές δόξας στη μικρή οθόνη, μίλησε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο για το φαγητό και το σινεμά, αποκαλύπτοντας και πώς τον φώναζαν στο σχολείο!

Ο λόγος για τον Σωτήρη Κοντιζά, στις φλέβες του οποίου κυλάει και ιαπωνικό αίμα! «Έχω πάει καλοκαίρι και χειμώνα στην Ιαπωνία. Δεν την έβλεπα ως τουρίστας. Πηγαίναμε στον θείο και στη γιαγιά. Θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι πιο μικρός αισθανόμουν και λίγο ξένος στην Ελλάδα και λίγο ξένος στην Ιαπωνία» είπε ο γνωστός σεφ.

«Πλέον, δεν νιώθω ξένος εδώ. Εκεί έχω να πάω από το 2010 και δεν θα νιώθω τόσο οικεία. Αλλά μου λείπει. Στο σχολείο με φώναζαν Fujitsu. Δεν είναι μπούλινγκ, απλά είναι αυτή η ηλικία που είναι σκληρή» τόνισε με αφοπλιστική ειλικρίνεια!

Ο κριτής του reality μαγειρικής, μεταξύ άλλων, είπε πως το όνομα του μαγαζιού του προέκυψε από την αγάπη που έχει στον κινηματογράφο και χάρη στον Κρίστοφερ Νόλαν, αγαπημένη ταινία του οποίου είναι το «Memento»!

Τέλος, ο ίδιος εξομολογήθηκε μπροστά στην κάμερα πως στα γυρίσματα του «MasterChef» είναι ο εαυτός του! «Όπως είμαι στην εκπομπή, έτσι είμαι και στις κουζίνες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πηγή: espressonews.gr