Ποιος γνωστός πρωταγωνιστής αναφέρθηκε στον Σπύρο Παπαδόπουλο σε συνέντευξή του;

Με αφορμή κατά καιρούς τις δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου πως ο γνωστός ηθοποιός του έχει σώσει τη ζωή ρωτήθηκε για το περιστατικό αυτό αλλά εμμέσως ξεγλίστρησε να το αποκαλύψει.

0610 KOSTAS APOSTOLAKIS SPIROS PAPADOPOYLOS 1972021

«Ο Σπύρος Παπαδόπουλος για εμένα έχει δεχτεί πολλές επιθέσεις, είναι κύριος, αξιοπρεπής, είναι ο φίλος που πάντα ρωτάει τους άλλους αν είναι καλά». Ενώ αναφέρθηκε ο Κώστας Αποστολάκης και στην πρώτη οντισιόν του και στην απόρριψη που δέχτηκε από τον Αλέξη Μινωτή. «Μόλις είχα απολυθεί από το στρατό έκανα οντισιόν στο Εθνικό, με φώναξε ο Μινωτής, λέω “α ωραία, περάσαμε” και μου είπε “φύγε, δε σε χρειάζομαι”», δήλωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».2572 APOSTOLAKIS PAPADOPOYLOS 14112016

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε μιλήσει για το περιστατικό που λίγο έλειψε να του κοστίσει τη ζωή. «Ζω χάρη στον φίλο μου και συνάδελφο Κώστα Αποστολάκη, γιατί κάναμε πρόβες, φύγαμε από το θέατρο, ήμουν κουρασμένος, είχα κάνει 15 ώρες πρόβα. Κλειδώνω το θέατρο και λέω «αμάν άφησα μέσα το κράνος». Δεν πειράζει λέω θα πάω χωρίς κράνος, νύχτα είναι, καλοκαιράκι, ήταν Σεπτέμβρης ακόμα, θα πάω σιγά σιγά.

5628 SPANTIDAS APOSTOLAKIS 26112018Ο Κώστας ο Αποστολάκης με «σταύρωσε» να πάρω το δικό του γιατί εκείνος μένει κοντά. Δεν ήθελα. Τελικά μου το έβαλε με το ζόρι. Μετά από 5 χιλιόμετρα πέρασε ένας πιτσιρικάς με κόκκινο και έγινε αυτό που έγινε. Θέλω να πω αν δε φορούσα το κράνος δε θα ζούσα σίγουρα. Και έτσι νόμιζα ότι δε θα ζήσω γιατί πέρασα πάνω από το τζιπ και σύρθηκα 160 μέτρα, δεν αισθανόμουν τίποτα πάνω μου, μόνο το χέρι μου που πεταγόταν ψηλά. Λέω εντάξει, τελειώνουμε τώρα. Και δεν έπαθα τίποτα, ούτε καν κάταγμα».

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Πηγή: espressonews.gr